Peltaco Oy Kuopion Palloseuran palo- ja työturvallisuuden partneriksi!

Kuopion Palloseura ja perinteinen kuopiolainen palo- ja työturvallisuuden asiantuntijayritys Peltaco Oy ovat solmineet markkinoinnillisen yhteistyösopimuksen. Peltacon yksi nykyisen toiminnan kulmakivistä on näkyvä markkinointi ja yhteisöllisyydestä kumpuava vaikuttaminen.

Juuri solmittu yhteistyösopimus on räätälöity toimenpide juuri tähän tavoitteeseen ja osapuolet iloitsevat yhteisen tulevan taipaleen mahdollisuuksista puolin sekä toisin!

”Tunsin Tatun ennestään vain sosiaalisen median palstoilta mutta jo ensi tapaamisesta alkaen olin varma, että tässä mennään maaliin saakka ja yhteinen tulevaisuus on pelkästään mahdollisuuksia täynnä. Peltacon tahtotila muuttua ja ennen kaikkea muuttaa perinteistä markkinaa on ihailtavaa ja siinä haluamme uutta kumppaniamme olla auttamassa kaksin käsin. Uskon vahvasti, että tästä yhteistyöstä tulee pitkä ja hedelmällinen”, iloitsee Kuopion Palloseuran myynti- & markkinointijohtaja Jukka Voutilainen.

Peltacon kasvujohtaja Tatu Laine myötäilee samoilla linjoilla: 

Me haluamme tehdä palo- ja työturvallisuudesta seksikästä, jotta se kiinnostaa oikealla ja aidolla tavalla ihmisiä. Ei maailma sillä turvallisemmaksi muutu, että koitetaan pakottaa. KuPSin kanssa lähdettiin kimppaan, koska heti alusta asti tuntui siltä, että me voidaan tehdä yhdessä mukavia ja kiinnostavia tempauksia. Ne on tärkeässä roolissa, jotta saadaan herätettyä huomio ja siten päästään kertomaan meidän asia. Koimme vahvaa samankaltaisuutta KuPSin kanssa siinä, että molemmilla on pitkä ja hieno historia omassa toiminnassaan ja se antaa tukevan pohjan rakentaa tulevaisuutta uudella ilmeellä ja otteella entistä upeammaksi”.

Tervemenoa tutustumaan uunituoreen kumppanimme myymälään ja tarjontaan osoitteessa Kartanonkatu 7, 70700 Kuopio tai www.peltaco.com