AITIOT

Aitiotilaisuus

Aition hinta: alkaen 1700€ + alv
(sis. aition, ruokailun, otteluennakon, puoliaikakahvit ja liput max. 15 hlöä)

Aitiossa seuraat ottelun Väre Areenan parhailta paikoilta. Aitio on käytössä tuntia ennen ottelun alkua, mutta tarvittaessa aitio on käytössä jo aikaisemminkin. Aitiossa on ruokailu ennen ottelua ja tauolla järjestetään puoliaikakahvit. Ryhmäänne isännöi KuPS-legenda, joka pitää aitiossa ennen ottelua otteluennakon. Aitiossa on A-oikeudet, oma terassi ja aitiokatsomo. Aitioon voi myös tilata valmiiksi koko ryhmälle esim. KuPS-kaulaliinat lahjaksi.

Lisätietoja tero.taipale@kups.fi / 040 8097015


KuPS LEGENDAT

KuPS-Legendat isännöivät asiakastilaisuuttanne rautaisella ammattitaidolla

Kuopion Palloseuran kotiotteluiden asiakastilaisuuksien isäntinä toimii joukko KuPS-legendoja, joilla kaikilla on taustallaan mittava kokemus keltamustan riveissä eri vuosikymmenellä. Rautainen ammattitaitoinen asiantuntijuus on siten taattu. Ryhmänne saa aitiossa kattavan ennakkokatsauksen peliin, tauon aikana analyysin 1. puoliajan pelitapahtumista sekä ottelun jälkeen kattavan analyysin koko ottelun pelitapahtumista. Tervetuloa viihtymään Kuopion Palloseuran laadukkaaseen asiakastilaisuuteen!

Kuopion Palloseuran aitioisännät:


Kari ”Kapa” Mönkkönen
Mönkkönen pelasi Kuopion Palloseurassa 1977–1984 saavuttaen SM-hopeamitalit 1977 ja 1979. Puolustaja pelasi KuPS:ssa reilut 150 SM-sarjaottelua ja teki kymmenkunta maalia antaen lisäksi runsaasti ratkaisevia maalisyöttöjä kanssapelaajilleen. ”Kapa” pitää oman pelaajauransa kohokohtina KuPS:n europelejä, joissa teki pari maalia sekä nuorten ja ikämiesten maaotteluita.

”Pelasin KuPS:ssa kaikkia pelipaikkoja paitsi maalivahtia. Olin luotettavan tasainen hyvä joukkuepelaaja ja varsinainen työmyyrä. Aitioisäntänä aion olla viihdyttävä ja asiantunteva”.


Jukka ”Jukkis” Turunen
Turunen pelasi upean uran SM-sarjassa ja Veikkausliigassa: yhteensä 305 pääsarjaottelua ja 98 maalia KPT:n, KuPS:n ja MyPa:n riveissä 1981-1994. Hyökkääjä pelasi KuPS:ssa 1986–1991 ja 1994 voittaen Suomen Cupin keltamustan riveissä 1989. ”Jukkis” voitti MyPa:n riveissä cupin 1992 ja saavutti liigahopean 1993. Turunen saavutti SM-hopean 1981 Kopareissa.

”Oman pelaajauran kohokohtina ovat kaikki upeat pelikaverit ja joukkueet joita edustin. Olin pelaajana yritteliäs, juonikas, kovakuntoinen ja päättäväinen hyökkääjä-maalintekijä. Aitioisäntänä aion olla aito ja helposti lähestyttävä, jolla on omat mielipiteet positiivisessa hengessä”.

Olavi ”Maestro” Rissanen
Kaikkien aikojen kuopiolainen keskushyökkääjä pelasi huikean uransa aikana yhteensä 403 SM-sarjaottelua ja teki 185 maalia. ”Maestro” pelasi kaikkiaan 19 pääsarjakautta kaikkien kolmen kuopiolaisjoukkueen Elon, KuPS:n ja Kopareiden riveissä vuosien 1969-1987 aikana. Rissanen pelasi KuPS:ssa yhteensä 248 SM-sarjaottelua 1970-1981 tehden 121 maalia. Mahtavan pelaajauran parhaimpina saavutuksina ovat nuorten maaottelut, 40 A-maaottelua, ulkomaan leirit, kaksi Suomen mestaruutta (1974 ja 1976) ja ”joku ronssi”.

”Olin pelaajana mielenkiintoinen ja pitkä. Tykkäsin maalinteosta ja olin ehkä joukkuepelaaja kaikesta huolimatta. Aitioisäntänä aion olla asiallinen”.

Markku ”Vine” Raatikainen
Raatikainen pelasi pitkän pelaajauransa aikana KuPS:ssa kolmeen otteeseen: ensin 1985-89, sitten 1990-94 ja lopuksi 1998-99. Otteluita kertyi KuPS-paidassa yhteensä 249 ja maaleja 25. Pääsarjaotteluita kertyi kaikkiaan 221 ja pääsarjamaaleja 16. ”Vine” tunnettiin armottomana harjoittelijana, joka taisteli jokaisessa ottelussa peräänantamattomalla asenteella loppuun saakka. Huipputoppari toimi useana vuonna KuPS-joukkueen kapteenina ja pelasi neljä maaottelua U21-maajoukkueessa sekä saavutti juniorina seitsemän SM-mitalia. Toimi pelaajauransa jälkeen KuPS Oy:n ensimmäisenä toimitusjohtajana 1998-2006.

”Oman pelaajaurani kohokohta oli nousu KuPS:n Ahmojen kasvatista edustusjoukkueen kapteeniksi sekä pelatut neljä U21-maaottelua. Olin pelaajana joukkueen eteen lujasti ja asenteella töitä tekevä pelaaja. Tunnollinen ja kova harjoittelija, fyysinen ja aktiivinen sekä osallistuva pelitapa. Aitioisäntänä aion olla positiivisen KuPS-kokonaisuuden ja KuPS-brändiä kehittävä isäntä. Vieraita keskusteluun osallistavaja vieraanvarainen isäntä. Suosikkipelaajiani nyky-KuPS:ssa ovat kaikki”.


Jyrki Houtsonen
Houtsonen pelasi KuPS:ssa topparina ja keskikenttäpelaajana noin 120 SM-sarjaottelua ja teki viisi maalia laukoen muutaman kerran maalitolppaankin. Pelasi keltamustassa 1981-90 käytyään sitä ennen kaikki seuran juniori-ikäluokat läpi. Otteluita KuPS:ssa kertyi kaikkiaan noin 160 ja maaleja kymmenkunta. Pelaajauran paras saavutus on Suomen Cupin voitto 1989 ja peliuran kohokohtina ovat europelit 1990 Kiovan Dynamoa vastaan, Kiovan riveissä pelasi tuolloin mm. hyökkääjä Oleg Salenko joka voitti MM-kisojen maalikuninkuuden 1994. Lisäksi Houtsonen pyydettiin kerran mukaan ikämiesten (yli 35v) maaotteluun Tanskaan. Jyrki toimii kotiotteluissa LähiTapiola Partners Pool-teltan isäntänä vetäen rautaisella ammattitaidolla niin alkupelit kuin otteluiden jälkeiset lehdistötilaisuudetkin.

”Lääkäri kielsi pelaamisen 14-vuotiaana nilkan nivelrikon takia. Tuli sitten mukana oltua vielä 16 vuotta. KuPS:ssa roolini oli usein vastustajan pelintekijän/maalintekijän vartiointi. Aitioisäntänä aion olla sitoutunut ja tuon tietoa myös vastustajasta.”

Jukka ”Rölli” Röntynen
Röntynen on vaikuttanut erittäin pitkään kuopiolaisessa jalkapalloilussa, ensin pelaajana ja sen jälkeen erityisesti joukkueenjohtajan tehtävässä. ”Rölli” pelasi aluksi maalivahtina ja myöhemmin kärkenä. Hän toimi KuPS:ssa kakkosvalmentajana, huoltajana ja joukkueenjohtajana 1990-2013. Parhaina saavutuksina ovat A-nuorten Suomen mestaruus 2000 kakkosvalmentajana/joukkueenjohtajana, Suomen cupin finaalit 2011 ja 2012 sekä yhteensä 10 eurocupin peliä joukkueenjohtajana.

”Nuorena pelaajana olin kärkäs kärki, vanhemmiten varma maalivahti. Maali pysyi paikallaan. Korkein tasoni oli kakkosdivisioona. Aitioisäntänä aion olla letkeä savolaisukko, joka pyrkii välittämään hyvän ja iloisen meiningin aitioon. Tehdään hommat niin, että tarinoo tulloo hiljoo ja kovvoo, piäasia että porukka viihtyy ja tulloo pelliin uuvestaan”.

Markus ”Päke” Räsänen
Räsänen pelasi SM-sarjassa ja Veikkausliigassa yli 100 ottelua ja teki parikymmentä maalia KuPS:ssa 1980-93 sekä pelasi muutamia sarjapelejä myös Ykkösessä. Saavutti Suomen Cupin voiton keltamustassa 1989. Oman pelaajauran kohokohtina ovat ensimmäinen SM-sarjapeli KuPS-HJK 1980 täyttäessään juuri 17 vuotta sekä ensimmäinen SM-sarjamaali saksipotkulla ottelussa KPV-KuPS. ”Päke” oli mukana 16-18-vuotiaiden nuorisomaajoukkueleireillä ja omana pelipaikkana oli keskikentän ”Overrath”.

”Pelaajana olin molempijalkainen pelintekijä, hyvän laukauksen omaava ja tekninen sekä paljon loukkaantuneena ollut pelaaja. Aitioisäntänä aion olla rento ja asiantunteva”.


Tuomo Hyvärinen
Hyvärinen tuli tunnetuksi keltamustan raudanlujana topparina ja uskollisena seurasoturina: puolustaja pelasi kaikki uran 275 SM-sarja- ja liigaotteluaan Kuopion Palloseuran riveissä 1980-91. ”Tumi” liittyi edustusjoukkueeseen nuorena A-juniorina 1980 ja pysyi koko uransa ajan uskollisena keltamustille väreille. Hyvärinen teki peliuransa aikana yhteensä 16 pääsarjamaalia, toimi viiden viimeisen sarjakauden aikana KuPS-joukkueen itseoikeutettuna kapteenina ja saavutti loistavan pelaajauran kruunuksi Suomen Cupin voiton 1989.

LISÄTIEDOT

Tero Taipale | myynti- ja markkinointipäällikkö | 040 8097015 | tero.taipale@kups.fi