Media

Median edustajat ovat lämpimästä tervetulleita Väre Areenalle.

Väre Areenan pääkatsomossa on 10 paikkaa mediakatsomossa. Mediapaikat sijaitsevat pääkatsomossa heti kuuluttamon alapuolella.

Väre Areenan fasiliteetit ovat heikohkot. Median tukikohtana Väre Areenalla toimii pääkatsomon takana portaikon vieressä oleva punainen työmaakontti. Kontissa on saatavilla PRESS-kortitFOTO-liivit ja ottelun kokoonpanotiedot oheistarjoiluineen. 

Mixed zone on kentän pinnassa joukkueiden sisääntuloaulan läheisyydessä. Kulku Mixed zonelle tapahtuu pääkatsomon ja päätykatsomon kulmauksesta.

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen akkreditointilomakkeen KuPS:n Veikkausliigan kotiotteluihin. Akkreditointilomakkeen voit täyttää seuraavasta linkistä:

Akkreditointi Veikkausliigan otteluihin

Kuopion Palloseuralla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Emme voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille.

Kansallisen Liigan Akkreditoinnit:
Niklas.pehkonen@kups.fi

AKKREDITOINTI EURO-OTTELUIHIN

Akkreditointi UEFA Conference League karsintaotteluihin tapahtuu saman linkin kautta kuin Veikkausliigaotteluiden. Hakemus on pitänyt tehdä 24 tuntia ennen ottelun alkua, jotta se käsitellään ennen ottelun alkua.

Kuopion Palloseuralla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Emme voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille.

Tervetuloa Väre Areenalle!

ACCREDITATION IN ENGLISH

Email registration to Niklas Pehkonen, who will provide additional information. niklas.pehkonen(at)kups.fi

HAASTATTELUT

Kaikki haastattelupyynnöt Kuopion Palloseuran mediapäällikön kautta:
Niklas Pehkonen | 044 0310944 | niklas.pehkonen(at)kups.fi