Otto Ruoppi ja Lauri Sahimaa lainalle

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaajat Otto Ruoppi ja Lauri Sahimaa siirtyvät lainalle.

KuPS ja Miesten ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ovat sopineet lainasopimuksesta, jossa Otto Ruoppi ja Lauri Sahimaa siirtyvät Mikkeliin koko kauden mittaisella lainasopimuksella.


Nuori 17-vuotias keskikenttäpelaaja Otto Ruoppi on kuopiolaisseuran oma kasvatti. Otto pelasi keltamustien paidassa Liigacupissa 2023 kahdessa lohkovaiheen ottelussa. Nuori pelaaja on harjoitellut edustusjoukkueen mukana koko preseasonin ajan. Ruoppi on ollut vakiokasvo myös ikäluokkansa nuorisomaajoukkueen riveissä ja viimeksi maaliskuussa hän pelasi kolme maaottelua U17-maajoukkueessa EM-karsinnoissa.

18-vuotta tänä vuonna täyttänyt Lauri Sahimaa pelasi viime kaudella KuPS Akatemian riveissä kakkosessa. Sarjapelejä kertyi 20 ja maaleja noissa otteluissa Sahimaa viimeisteli kaksi kappaletta. Lauri oli myös U18-maajoukkueen mukana, niin viime vuoden syyskuussa, kuin myös tämän vuoden maaliskuussa.

Lainasopimuksilla KuPS haluaa turvata nuorelle kaksikolleen vakituisia peliminuutteja. Molemmat pelaajat nähdään tärkeinä palasina KuPSin joukkueessa tulevina vuosina, joten kauden edetessä tulevat peliminuutit ovat kaksikoille tärkeitä.

Onnea matkaan Otto ja Lauri!