Nana Boateng toimii KuPS:n kapteenina kaudella 2021

Kuopion Palloseuran kapteenisto pelikaudelle 2021 on valittu. Kapteenin nauhaa kantaa Nana Boateng ja kapteeniston täydentävät Saku Savolainen ja Henri Toivomäki.

26-vuotias Boateng liittyi KuPS:n joukkueeseen kaudelle 2020. Hän näytti ensimmäisistä harjoituksista ja otteluista lähtien olevansa joukkueessa johtajatyyppi niin pelillisesti, kuin myös henkisesti.

Ghanalainen keskikenttäpelaaja valittiin viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Boateng on todella monipuolinen pelaaja. Hän johtaa omalla esimerkillään joukkueen pallollista pelaamista, mutta taistelee ja riistää palloja puolustussuuntaan.

Viime kaudella Boateng valittiin myös Veikkausliigan syyskuun parhaaksi pelaajaksi. Kaudella 2020 Boateng onnistui maalinteossa kahdesti.

Aiemmin urallaan tuore KuPS-kapteeni on pelannut Norjan pääsarjaa Eliteserieniä liki 100 ottelua, jonka lisäksi hänellä on 38 ottelua Yhdysvaltojen MLS-liigassa. 

Kapteeniston täydentävät puolustuksen Saku Savolainen ja Henri Toivomäki. Nana Boateng on KuPS:n yli 98-vuotisen seurahistorian ensimmäinen ulkomaalainen kapteeni.

Veikkausliigan kausi 2021 alkaa lauantaina 24. huhtikuuta vierasottelulla FC Interiä vastaan.