KuPS kohtaa tänään AC Oulun Oulussa

Kuopion Palloseura matkusti eilen Ouluun ja kohtaa Veikkausliigakauteen valmistautuvan AC Oulun kello 12:00 alkavassa ottelussa. Savon Sanomat näyttää kohtaamisen suorana tilaajilleen.

KuPS jatkaa valmistautumistaan huhtikuun 6. päivä alkavaan Veikkausliiga-kauteen, kun joukkue matkusti eilen Ouluun harjoitusottelua varten. Ehjän harjoitusviikon huipentaa kahden Veikkausliigajoukkueen välinen kohtaaminen, joka pelataan tänään kello 12:00.

Ottelu on samalla viimeinen harjoitusottelu ennen kilpailullisen kauden alkua – ensi viikolla Liigacup aloittaa tämän vuoden kilpailulliset ottelut. Joukkuejohto on kuitenkin korostanut julkisessa keskustelussa, että Liigacupissa ei ole tulospainetta vaan sen tarkoitus on valmistaa joukkue Veikkausliigaa varten.

Harjoitusottelu on nähtävissä kello 11:50 alkaen Savon Sanomien tilaajilleen tarjoamasta livelähetyksestä:

https://www.savonsanomat.fi/urheilu/6493719

Oulussa nähdään hieman siipirikkoinen KuPS

Kuopion Palloseuran pelaajistossa on päivän harjoitusottelussa poissaolijoita enemmän kuin viimeksi – varsinkin puolustuslinjassa. Syynä tähän on pienet vammat sekä joukkueessa kiertänyt flunssa. Puolustuksesta poissa on Ibrahim Cissé, Justin Bakker, Tony Miettinen, Taneli Hämäläinen ja Seth Saarinen. Päävalmentaja Jani Honkavaara ei kuitenkaan näe ”Siipirikkoisuudessa” mitään ongelmaa.

”Haluamme jatkaa samojen asioiden opettelua, mitä käytiin jo viikko sitten MP ottelussa. Paljon poissaolijoita nyt ja toki oli jo viime kerrallakin. Hieman se vaikuttaa siihen, että yhteispelin jatkumoa ei saada, mutta näissä peleissä on hyvä, että nähdään laajalla otannalla pelaajia. Paljon omia junioreita mukana”, kertoo Honsu.

Veikkausliigan otteluohjelma on nyt julki ja nyt on loistava hetki ostaa kausikortti tulevalle kaudelle:

https://www.tiketti.fi/kups-kausikortti-2024-vare-areena-kuopio-lippuja/95201