KuPS kohtaa Konferenssiliigan 1. karsintakierroksella FC UNA Strassenin

Kuopion Palloseuran taival kohti UEFA Europa Conference Leaguen lohkovaihetta alkaa heinäkuussa 1. karsintakierroksen muodossa. KuPS kohtaa ensimmäisenä Luxemburgilaisen FC UNA Strassenin.

UEFA Europa Conference Leaguen ensimmäisen karsintakierroksen arvonnat suoritettiin tänään Sveitsin Nyonissa. Kuopiolaisten vastustajaksi nostettiin Luxenburgilainen FC UNA Strassen. Kyseinen joukkue on nimensä mukaisesti kotoisin Strassenin kaupungista. Seuran historia on pitkä – FC UNA Strassen on perustettu jo vuonna 1922 eli vuosi aikaisemmin kuin Kuopion Palloseura. Eurokentillä joukkue on kuitenkin uusi tuttavuus, sillä tämän kesän pelit ovat organisaatiolle seurahistorian ensimmäiset.

Otteluparin avausottelu pelataan 11. heinäkuuta Luxemburgissa. FC UNA Strassen pelaa europelinsä ”vieraskentällä”, sillä kotiareenaksi on merkitty Stade Municipal de la Ville de Differdange. Avausottelun aloitusajasta ei vielä ole varmuutta tässä kohti. Vastaavasti KuPS tulee pelaamaan pelaamaan kotiottelunsa Kuopiossa 18. heinäkuuta, jokseenkin myöskään tuon ottelun aloituspotkun aikataulua ei vielä ole lukittu.

Kuopion Palloseura pelaa ottelunsa kotikentällään eli Väre Areenalla. Europeleissä kuitenkaan käytössä eivät ole kuin pääkatsomo ja päätykatsomo, joten lippujen kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Avaamme lipunmyynnin ensiksi kausikorttilaisille, joilla on oikeus lunastaa oma paikkansa myös europeliin. Tiedotamme lipunmyynnin alkamisesta lähipäivinä.

Ensimmäisen karsintakierroksen otteluparin voittajan taival jatkuu toiselle karsintakierrokselle, jonka vastustaja arvotaan huomenna kello 15:00. Tiedossa tässä kohti kuitenkin on se, että KuPS – FC UNA Strassen otteluparin voittaja lähtee toiselle karsintakierrokselle sijoitettuna joukkueena.