KuPS ja Savonia AMK syventävät yhteistyötään

Kuopion Palloseura ja Savonia Ammattikorkeakoulu syventävät yhteistyötään. Kolmella paikkakunnalla toimiva ammattikorkeakoulu on merkittävässä asemassa KuPS:n tavoitellessa menestystä.

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Savonialla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

”Haluamme näkyä siellä missä ihmiset liikkuvat. Keskuskentän stadionilla ihmiset nauttivat hyvästä tapahtumasta aina kun KuPS pelaa ja se on otollinen alusta markkinointiviestinnällemme. Haluamme myös tukea vahvasti KuPS:aa ja edistää seurojen ja joukkueiden toimintaa tässä kaupungissa. Kukapa ei haluaisi olla menestyvän joukkueen mukana, yhteistyössä näkyminen, yhdessä tekeminen ja asioiden vieminen eteenpäin yhdessä on kaltaisellemme koulutusorganisaatiolle tärkeää”, kertoo Savonian viestintä- ja markkinointipäällikkö Anne Heikkinen

Kuopion Palloseuran kannalta toimiva oppilaitosyhteistyö on merkittävässä asemassa pelaajien arjen helpottamiseksi.

”Oppilaitosyhteistyö on meille äärimmäisen tärkeää. Menestyminen lähtee siitä, että teemme arjessa asiamme mahdollisimman hyvin. Opiskelu ja kouluttautuminen on iso osa arkea ja sen sujuvoittaminen antaa meille paremmat mahdollisuudet menestyä. Toisaalta haluamme myös osoittaa, että Kuopio on hyvä paikka elää ja opiskella. Arkeen kuuluu myös vapaa-aika, johon me pyrimme osaltamme tuottamaan elämyksiä. Uskon, että vahvalla yhteistyöllä pystymme tukemaan toinen toistemme toimintaa”, kommentoi KuPS:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen.

Yhteistyö Savonian kanssa antaa myös entistä paremmat mahdollisuudet kehittää urheiluakatemiatoimintaa.

”Urheiluakatemiatoiminta toimii Kuopiossa hienosti seurojen ja oppilaitosyhteistyön avulla. Opiskelijat saavat opintonsa soljumaan hyvin opiskelujen, otteluiden ja harjoitusten välillä. Tulevaisuudessa meillä on ajatuksia kehittää urheiluakatemiatoimintaa entistäkin vahvempaan suuntaan. Oppilaitosyhteistyö mitä teemme Savonia AMK:n kanssa on merkittävässä roolissa myös tulevaisuudessa”, Heiskanen päättää.