Kiitos Urho Nissilä!

KuPSin keskikenttäpelaaja Urho Nissilän sopimus loppui eilen heinäkuun 31. päivä. Haluamme kiittää Mölymäen Modricia hänen tuomastaan panoksesta keltamustien värien hyväksi.

Urho Nissilä palasi Kuopion Palloseuraan juuri ennen kauden alkua ja silloin solmittu neljän kuukauden mittainen pelaajasopimus on tullut päätökseensä.

Tällä kaudella Veikkausliigassa Uho Nissilä kirjasi otteluita tilille 15 kappaletta, joissa Upi onnistui maalinteossa kuusi kertaa ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön. Kaiken kaikkiaan Mölymäen Modric on pelannut keltamustien paidassa 150 Veikkausliiga ottelua ja tehnyt niissä huimat 33 maalia.

Vuonna 2021 Veikkausliigassa vuoden Veikkausliiga-pelaajaksi nimetty Urho jättää joukkueen haikein mielin.

”Oli todella hienoa pukea päälle taas kasvattiseuran värit ja edustaa Kuopion Palloseuraa niin Veikkausliigassa kuin myös eurokentillä. Vähän haikein, mutta hyvillä fiiliksin jätän Kuopion: kausi meni suunnitellusti ja pystyin auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä. Olen niistä onnistumisista todella iloinen ja samalla olen kiitollinen kaikesta mitä sain seuralta ja kannattajilta” kertoo Upi tuntemuksiaan.

Urho Nissilä majoittui sopimuksen ajan Forenomin asunnossa, joka teki Kuopiossa olemisesta todella helppoa.

Urho Nissilä Forenomin asuntonsa edessä heinäkuun vimeisenä päivänä.

”Forenomin tarjoama asunto oli sijainniltaan todella hyvällä paikalla, ja asunnon kunto sekä kalusteet olivat enemmän kuin tarvittavat. Huippu-urheilijana tarvitsee hyvät olosuhteet myös vapaa-ajallaan, joten olen tyytyväinen Forenomin majoituksen laatuun” kehuu Nissilä majoitusta.

Mölymäen Modric oli tyytyväinen Forenomin asunnon laatuun ja sijaintiin.

27-vuotias KuPS-kasvatti siirtyy ulkomaille siirtoikkunan aikana, mutta seura ei ole vielä ainakaan Kuopion Palloseuran tiedossa.

Haluamme kiittää Upia hänen tuomastaan panoksesta keltamustien värien hyväksi sekä toivottaa onnea uusiin haasteisiin.