Edustusjoukkueet vierailivat Pyörön koululla salibandyotteluiden muodossa

Kuopion Palloseura toteutti jo perinteeksi muodostuneen vierailun Pyörön koululla, jossa ohjelmassa oli mm. kaksi salibandyottelua. Tapahtuma on osa KuPS:n ja Kuopion kaupungin yhteistyötä.

Kuopion Palloseura vieraili tänään Pyörön koululla ja tarjosi viihdettä koko rahan edestä. Ensiksi Kansallisen Liigan joukkue pelasi oman ottelunsa Pyörön Alakoulun All Stars-joukkuetta vastaan ja heti perään Veikkausliigan edustusjoukkue kohtasi Pyörön Yläkoulun All Stars-joukkueen. Katsomot olivat viime vuoden tapaan täynnä ja hymy loisti niin katsojilla kuin pelaajillakin.

Kohtaamisissa voitot menivät tänä vuonna kotiyleisönsä edessä pelanneille Pyörön koulun All Stars-joukkueille. Ensimmäisessä ottelussa Kansallisen Liigan joukkue näytti jo marssivan voittoon viime minuuttien johtomaalilla, mutta tuomari kuitenkin hylkäsi maalin videotarkastuksen jälkeen. Ottelun ollessa tasan peliajan jälkeen mentiin rangaistuslaukauskilpailuun, jossa Pyörön koulun joukkue oli piirun verran naisten edustusjoukkuetta vahvempi.

Aino Kröger jakamassa nimikirjoituksia ottelun jälkeen.

Toisessa ottelussa Kuopion Palloseura johti ottelua tauolle mentäessä jo 4-2, mutta toisella jaksolla heräsi Pyörön Yläkoulun All Starsin kone. Pyörö pääsi pelaamaan toisen jakson alussa kahden miehen ylivoimaa, jonka aikana joukkue tuli väkisin tasoihin ja salissa tunnelma nousi kattoon. Yleisön tuki oli selvästi kotijoukkueella ja hurmoksen siivittämänä Pyörön joukkue vei ottelun lopulta selkein lukemin 9-6. Näin ollen Pyörön Yläkoulun All Stars sai haluamansa revanssin viime vuodelta ja nappasi mestaruuspokaalin itselleen.

Kuopion Palloseuran myynti- ja markkinointipäällikkö Tero Taipale oli erittäin tyytyväinen tapahtumaan.

”Nämä ovat upeita tapahtumia, kun pääsemme vierailemaan kouluille ja tuomaan liikunnan ja yhdessä tekemisen viestiä nuorille. Tunnelma oli loistava ja hymy nousi väkisinkin korville, kun katsoi ottelun jälkeen iloisia lapsia pyytämässä nimikirjoituksia meidän pelaajiltamme”, kertoo Taipale.

Kuopion Palloseura haluaa kiittää tapahtumasta Pyörön koulua, Kuopion kaupunkia ja tietysti kaikkia koulun oppilaita, jotka olivat paikalla nauttimassa urheiluviihteestä.