Savo-Karjalan Liha Kuopion Palloseuran viralliseksi lihatuotteiden toimittajaksi!

Kuopion Palloseura on saanut kumppanikseen perinteikkään ja paikallisen perheyrityksen Savo-Karjalan Liha Oy:n.

Yhteistyön myötä Savo-Karjalan Liha toimittaa jatkossa lihatuotteet kaikkiin Kuopion Palloseuran ruokakonsepteihin alkaen kioskien ottelumakkaroista ja hodareista päätyen aina Super VIP – konseptin kattauksiin saakka. Tämän lisäksi Savo-Karjalan Liha on tiiviissä yhteistyössä mukana seuran kanssa kehittämässä ottelutapahtumien catering- & ruokapuolta, jotta ottelutapahtumien kokonaisuus saadaan nostettua entistä korkeammalle tasolle.

Kuopion Palloseuran myynti- & markkinointijohtaja Jukka Voutilainen näkee yhteistyössä valtavasti potentiaalia:

Olemme todella onnellisia, että saimme mukaamme aidosti paikallisen perheyrityksen lihatuotteisiin. Kuten monesti todetaan jonkun olevan ”match made in heaven” niin jos jokin niin tämä sitä todella on. Arvomme kohtaavat täydellisesti, haluamme molemmat korostaa paikallisuutta ja perheyhteisöä sekä yhdessä tekemisen voimaa. Olemme paaluttaneet jo kunnianhimoisia tavoitteita laatulihan ystävien iloksi yhdessä mutta niistä tuonnempana, nyt on aika juhlia uuden yhteistyön alkua”.

Olemme yhtä, nyt ja tulevaisuudessa!

”On suuri ilo ja kunnia päästä osaksi Kups-perhettä, jossa yhdessä tekeminen ja perheyhteisö on kaiken keskiössä. Yhteisössä jokainen voi olla aidosti oma itsensä. On mahtava viedä kotimaisen ja paikallisen lihan ilosanomaa eteenpäin rohkean ja oivaltavan perhebrändin kanssa. Juuremme ovat Savossa, Kuopion sydämessä, joten arvomme kohtaavat aidosti. Yhteistyömme on jo nyt inspiroinut meitä rohkeita tavoitteita kohti, joten yhteistä matkaamme kannattaa seurata jatkossakin. Olemme yhtä, nyt ja tulevaisuudessa”, paaluttaa Savo-Karjala Liha Oy:n markkinoinnista vastaava Jenni Lapinsalo.