RTV Puijon Väri ja Kuopion Palloseura yhteistyöhön!

Kuopion Palloseura saa tukijoukkoihinsa mainetta niittäneen pitkäaikaisen sisustuspuolen ammattilaisen RTV Puijon Värin.

Yhteistyöneuvottelut käytiin osapuolten välillä todella hyvässä hengessä ja ennenkaikkea paikallista toimintaa sekä yhdessä tekemistä korostaen:

”Olemme todella mielissämme, että saimme perheeseemme mukaan RTV Puijon Värin, on ilo ja kunnia aloittaa heidän kanssaan yhteinen matka. Uskomme, että matkasta tulee ensinnäkin elämyksellinen mutta ennenkaikkea myös molemmille osapuolille lisäarvoa tuova. Olemme saaneet jo tulille ensimmäisen yhteisen projektimme, josta voimme kertoa kaikille huhtikuun loppupuolella lisää”, linjaa Kuopion Palloseuran myynti- & markkinointijohtaja Jukka Voutilainen.

KuPS:n kanssa yhteistyön jatkaminen on meille luontevaa, olemmehan olleet Kuopiossa jo 65 vuotta. Meille on tärkeä olla mukana yhteistyökumppanina paikallisessa jalkapallon kärkijoukkueessa. Yhteistyökumppanuus tarjoaa meille hyvän näkyvyyden tapahtumissa, sekä mahdollisuuden osallistua asiakkaidemme kanssa ottelutapahtumiin entistä syvällisemmin. Toivotamme KuPS:lle menestystä kaudelle 2021”, iloitsee RTV-Yhtymän aluejohtaja Jouko Tarvonen.

RTV-Yhtymä Oy on suomalainen tänä vuonna 70 vuotta täyttävä perheyhtiö. Yhtiöllä on Suomessa toimipaikkoja 39 kpl. Pääkonttori ja keskusvarasto ovat Riihimäellä. Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja ammattitaitoon sekä laajaan omaan maahantuontiin. Kuopiossa RTV on ollut Puijon Värin nimellä jo 65 vuotta. Puijon Värin nimi jäi aputoiminimeksi kun Puijon Väri Oy sulautui emoyhtiöön RTV-Yhtymään. Paikallisena toimijana haluamme olla lähellä asiakkaitamme, palvella heitä parhaalla ammattitaidollamme sekä laadukkailla tuotteilla perinteitä kunnioittaen.