OTTELUKOOSTE: KuPS kukisti AC Oulun

Kuopion Palloseura kohtasi harjoituskauden ensimmäisessä harjoitusottelussa AC Oulun. Ottelu pelattiin kolmessa 30 minuutin jaksossa, joka mahdollisti pelisuunnitelman kertaamisen tauoilla ja useiden testipelaajien koeajamista kentällä. Kuopion Palloseuralta nähtiinkin ottelussa useita vaihtoja.

Lauantaina Lippumäen ylipainehallissa pelattu ottelu päättyi lopulta keltamustien 2-1 voittoon. Helpolla kuitenkaan voitto ei tullut, sillä AC Oulu kolkutteli Kuopion Palloseuran vartioiman maalin rakenteita useaan otteeseen. Ottelun tärkeimmistä tapahtumista on koostettu ottelukooste YouTubeen, ja voit käydä katsomassa sen tästä:

Ottelun maalintekijät:

0-1 Niklas Jokelainen

1-1 Christian Tue Jensen

2-1 Christian Tue Jensen

Kuopion Palloseuran harjoitusjakso jatkuu vielä ensiviikon, jonka jälkeen joukkue siirtyy joulutauolle. Viikko huipentuu lauantaina pelattavaan harjoitusotteluun JJK:ta vastaan, ja lisäinfoa ottelusta on tulossa ensiviikolla.