Otteluennakko: SJK – KuPS huomenna klo 18:00

Kuopion Palloseura pelaa huomenna viimeisen harjoitusottelunsa ennen Veikkausliigakauden alkua. Ottelu SJK:ta vastaan pelataan Seinäjoella OmaSp Stadionilla ja peli vihelletään käyntiin kello 18:00.

Kuopion Palloseuralle harjoitusottelu on viimeinen ennen kauden alkua, joka alkaa ensi viikon keskiviikkona 5.4. kello 18:00 Väre Areenalla FC Interiä vastaan. Harjoitusottelu tulee tärkeään vaiheeseen, sillä keltamustat eivät ole päässeet mittaamaan taitojaan sitten Liigacupin välieräottelun.

KuPSin miehistöön on tullut lisävahvistuksia viimeisimmän ottelun jälkeen hyvällä tahdilla. Pasi Tuutin johtamaan miehistöön on liittynyt Urho Nissilä, Matar Dieye ja Ibrahim Cisse ja uusien pelaajien sisäänajoa onkin odotettavissa tulevassa harjoitusottelussa.

SJK on ehtinyt pelaamaan Liigacupin alkulohkon jälkeen useita harjoitusotteluita. Maaliskuun alussa ensimmäisenä harjoitusvastustajana oli Norjalainen Tromsø IL, jota vastaan SJK pelasi vakuuttavan tasapelin. Maaliskuun aikana joukkue on ehtinyt ottelemaan myös kolme muuta harjoitusottelua, joissa vastustajina on toiminut HJK, TPS ja IFK Mariehamn. Näistä tilastoihin on merkattu kaksi voittoa ja yksi tappio, joka tuli IFK Mariehamnia vastaan.

Tuutin mukaan joukkue on enemmän kuin valmis kauden alkua varten.

”Preseason on päättynyt ja tosi pelit alkavat. Olen tosi tyytyväinen siihen, kuinka hyvin saimme toteutettua alkuperäistä suunnitelmaa harjoittelun rytmityksestä ilman suurempia kompromisseja. Iso kiitos koko valmennustiimille sitoutumisesta ja venymisestä. Erityiskiitos meidän suorituskykypäälliköllemme Mika Lähderinteelle, jonka tinkimättömän uurastuksen johdosta jätkät ovat varmasti iskussa”, kommentoi Tuutti joukkueen vireyttä.

Tuleva harjoitusottelu on tärkeä työkalu päävalmentaja Pasi Tuutille tulevaa kautta ajatellen.

”SJK on erinomainen vastustaja tähän hetkeen ja pääsemme varmasti testaamaan omaa osaamistamme heidän paineen alla. Uskon vahvasti, että hekin haluavat viimeisestä pelistä tuloksen ja siksi kamppailu on varmasti Veikkausliigapeliin verrattava tapahtuma.” kertoo Tuutti.

Veikkausliigakauden alkuun on tasan viikko ja heti avauskierroksella KuPS kohtaa kuumassa ottelussa FC Interin kotonaan Väre Areenalla. Ottelu alkaa keskiviikkona 5.4. klo 18:00. Varmista paikkasi katsomossa ostamalla pääsylippu otteluun tästä. BANZAI!