Offsetpaino Tuovinen ja Kuopion Palloseura laajaan yhteistyöhön!

Kuopion Palloseura Oy ja Offsetpaino L. Tuovinen Ky ovat solmineet yhteistyösopimuksen KuPS 100-vuotisjuhlakaudelle 2023. Offsetpaino Tuovinen on vienyt viestejä perille vuodesta 1978, tuottaen laadukkaita painotuotteita, suurkuvia teippauksineen sekä myymälä- ja näyttelymateriaaleja.

Yhteistyö on tärkeä Kuopion Palloseuralle ja on kumppanina tuttu monien vuosien ajalta.

– Offsetpaino Tuovisen kanssa tehtävä yhteistyö on meille hyvin tärkeä strateginen kumppanuus. Tuovinen toimii kumppaniverkostomme suuntaan asiantuntijana ja konsultoi sekä tuottaa laadukkaat monipuoliset näkyvyyspinnat Väre Areenalle. Tuovisen tuoteportfolioon viime vuosina tullut mainoskennolevyjen suunnittelu ja valmistus tapahtuu kätevästi Kuopiossa, ja on hienoa, että pystymme tämän vastikkeellisen kumppanuuden ja paikallisuuden kautta tuottamaan lisäarvoa myös koko KuPS kumppaniverkostoon, kertoo KuPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Raatikainen.


Ensi kaudelle Väre Areenan näkyvyyspintojen silmäpareille uskotaan kasvua TV-tuotteen kehityksen myötä.

– Veikkausliigan TV-tuote kehittyy merkittävästi tulevalle kaudelle ja Väre Areenan eri näkyvyyspinnat saavuttavat runsaslukuisen yleisön lisäksi valtakunnallisen yleisön Ruutu+ -lähetysten kautta. Uskon, että tämä yhteistyö tulee olemaan molemmille osapuolille antoisa, jatkaa Markku Raatikainen.

Perheyrityksenä tunnettu Offsetpaino Tuovinen on tuttu näky kuopiolaisessa urheilussa ja intohimo kuopiolaiseen jalkapalloon löytyy myös kumppanuuden taustalta.

– Me Tuovisella olemme innokkaita urheilun ystäviä ja sydämemme sykkivät keltamustalle värille. Meille on kunnia-asia olla yhteistyössä perinteikkään Kuopion Palloseuran kanssa. Tekemällä parhaamme, haluamme auttaa sekä seuraa että KuPS:n yhteistyökumppaneita menestymään kukin omalla sarallaan. Yhteistyöllä olemme vahvempia ja saavutamme menestystä, kertoo Offsetpaino Tuovisen Aki Tuovinen.


Tuoreen sopimuksen myötä Offsetpaino Tuovinen tulee olemaan Kuopion Palloseuran kumppani markkinointiviestinnän painopalveluissa ja tulee jatkossa olemaan tärkeä osa KuPS:n arkea. Tuovisen tuottamat laadukkaat paino- ja suurkuvatuotteet tulevat näkymään vahvasti Väre Areenalla ja sen ympäristössä.