KuPS kohtaa IFK Mariehamnin – yleisöä pääsee vihdoinkin katsomoihin!

Kuopion Palloseura kohtaa perjantaina 14.5. kello 18.30 IFK Mariehamnin Kuopion Keskuskentällä. Perjantai on monella tavalla odotettu tapahtuma, sillä otteluun pääsee vihdoin katsojia.

Stadion on jaettu enintään 50 henkilöiden lohkoihin. Paikat on jaettu turvavälien päähän ja jokaiselle katsojalle mahdollistetaan riittävien turvavälien pitäminen. 

Stadionilla ei ole lipunmyyntiä.

Otteluun otetaan sisään ensisijaisesti kausikortin haltijat, joilla on aikaa lunastaa ottelukohtainen lippu perjantaiaamuun 14.5. kello 8.59 asti. Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla linkki, josta voit käydä lunastamassa ottelukohtaisen lipun. Kausikortilla voit lunastaa ottelukohtaisen lipun lippukoodilla myös yleisen lipunmyynnin auettua, mikäli katsomossa on silloin vielä vapaita paikkoja.

Yleinen ennakkolipunmyynti aukeaa perjantaiaamuna 14.5. kello 9.00, mikäli katsomoissa on vielä vapaita paikkoja.

Turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi Kuopion Keskuskentän Jalkapallostadionille avataan seitsemän sisääntuloporttia. Ottelukohtaisessa lipussa on merkintä, mistä sisääntuloportista käynti stadionille tapahtuu. Aluekartan näet allaolevasta kuvasta.

Stadionille on avattu sisäänkäyntiä varten seitsemän sisääntuloporttia. On tärkeää, että katsot ottelukohtaisesta lipustasi mistä portista sisäänkäyntisi tapahtuu.

Sisääntuloporteilla stadionhenkilökunta ohjeistaa, mistä kuljet omaan katsomolohkoosi omalle paikallesi ottelua seuraamaan.

Katsomolohkoissa on omat palvelunsa ja desinfiointipisteet. Anniskelumahdollisuus on kaikissa muissa lohkoissa, paitsi D- ja E-katsomoissa.

Toivomme ottelua seuraamaan saapuvien katsojien muistavan hyvän henkilökohtaisen hygienian ylläpitämisen, sekä noudattamaan terveysviranomaisten antamia yleisiä terveysturvallisuustoimia. Näin mahdollistamme yhdessä turvallisen ottelutapahtuman jokaiselle osapuolelle.

Ethän myöskään tule tapahtumaan sairaana, tai mikäli sinulla on pieniäkin koronavirukseen viittaavia oireita.

Banzai!