KuPS ja Maja Göthberg jatkosopimukseen

”Kuopion Palloseura on paras vaihtoehto minulle juuri nyt”

Subway Kansallisen Liigan runkosarjavoittaja Kuopion Palloseura jatkaa ensi kauden joukkueensa rakentamista ripeällä vauhdilla. KuPS ja puolustaja Maja Göthberg ovat käyttäneet nykysopimukseen sisältyneen optiopykälän ja ruotsalaispelaaja jatkaa näin keltamustien riveissä myös pelikaudella 2022.

Göthberg on ottanut vakiopelipaikan kuopiolaisjoukkueen vahvasta puolustuslinjasta ja on esittänyt vakuuttavia otteita tämän kauden liigassa. Hän viihtyy Kuopiossa erinomaisesti ja jatkopäätös oli siten helppo tehdä.

”Tunnen, että meidän joukkueellamme on erittäin hyvä vaihe menossa ja että me olemme vahva joukkue, joka haluaa taistella voittaakseen liigan joka vuosi ja se on jotakin jossa itse haluan olla mukana myös ensi vuonna. Jatkan kolmannen vuoteni täällä koska tunnen, että Kuopion Palloseura on juuri nyt paras vaihtoehto minulle ja nautin elämästäni täällä Kuopiossa”, Göthberg muistuttaa.

Päävalmentaja Ollipekka Ojala korostaa pelaajan tärkeää roolia kuopiolaisjoukkueen vahvassa puolustuslinjassa. ”Maja on pelaaja, jonka perustaso on erittäin kovalla tasolla pelistä toiseen. Hän tekee erittäin paljon meidän pelaamistamme edistäviä pelitekoja niin puolustuspelaamisessa kuin hyökkäyspelaamisessa. Hän on kehittynyt paljon viimeisen kolmanneksen ratkaisuissa mikä varmasti nostaa tulevaisuudessa myös hänen hyökkäystehojaan”, päävalmentaja toteaa.