KuPS ja LähiTapiola Savo jatkavat yhteistyötään

Kuopion Palloseuran pitkäaikainen yhteistyökumppani LähiTapiola Savo on keltamustan mukana myös pelikausilla 2023 ja 2024.

LähiTapiola on yksi KuPSin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita ja yhteistyön jatkumo on loistava asia KuPS Oy:n hallituksen puheenjohtajalle Markku Raatikaiselle.

”LähiTapiola ja KuPS jatkavat vuorovaikutteista yhteistyötään, jossa mm. LähiTapiola Savon toimialueen yrityksiä kootaan yhteen KuPS jalkapallon toimiessa yhdistävänä tekijänä. KuPS Golf ja vierasotteluvisiitit tuovat arvoa ja verkostoitumista keltamustassa perheessä sanan varsinaisessa merkityksessä. Hienoa jatkaa yhteistyötä ja tuottaa arvoa niin LähiTapiolalle kumppanina kuin yhteisille asiakkuuksillemme, Banzai!”

Kuopion Palloseurasta on tullut läheinen kumppani LähiTapiola Savon liiketoimintajohtajalle Panu Myöhäselle.

”LähiTapiola Savo paikallinen savolaisten oma elämänturvayhtiö. Meille onkin tärkeää olla tukemassa toimialueellamme urheilua sekä kulttuuria. KuPS: n kanssa hedelmällinen kumppanuus on jatkunut jo vuosia. Seuralla on upeat perinteet ja laaja verkosto. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä KuPS: n tapaan hoitaa kumppanuutta. KuPS: n kautta olemme saaneet lukuisia uusia asiakkuuksia sekä vahvistaneet nykyisiä. Lisäksi ottelutapahtumat tarjoavat meille hyvän mahdollisuuden tarjota elämyksiä omistaja-asiakkaillemme sekä henkilökunnallemme. Harras toive on, että vielä joskus kenttäolosuhteet nousevat upean seuran ansaitsemalle tasolle. Koko LähiTapiola Savon porukka odottaa innolla tulevaa kautta ja toivottavasti syksyllä torilla tavataan.”

Kiitos luottamuksesta LähiTapiola Savo!