KuPS avaa europelit saarilla

Kuopion Palloseura matkustaa UEFA Europa Conference Leaguen 2. karsintakierroksella joko Färsaarille tai Irlantiin. Keltamustat aloittavat europelit vieraskentällä.

KuPSin tie Konferenssiliigassa alkaa tällä kaudella suoraan 2. kierrokselta ja kierroksen otteluparit arvottiin tänään Sveitsissä. Keltamustat kohtaavat voittajan ottelusta HB Tórshavn (FRO) – Derry City FC (IRL).

HB Torshavn on färsaarelainen jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1904. Se on voittanut Formuladeildinin mestaruuden 24 kertaa. Viime kaudella joukkue pelasi seuralle tuttuun tapaan europeleissä, mutta matka päättyi Konferenssiliigan ensimmäiselle karsintakierrokselle, kun joukkue hävisi Newtown A.F.C:lle.

Derry City FCn kotikaupunki on nimensä mukaisesti Derry (virallisesti Londonderry), joka sijaitsee Pohjois-Irlannissa. Joukkue pelaa Irlannin korkeimmalla sarjatasolla. Viime kaudella joukkue sijoittui tiukassa sarjassa toiseksi ja nappasi sen mukana paikan Konferenssiliigan ensimmäiselle karsintakierrokselle.

Kuopiolaiset aloittavat otteluparin vieraskentällä ja kierroksen pelipäivät ovat 27. heinäkuuta ja 3. elokuuta. Vastustaja selviää heinäkuun 20. päivä, jolloin on Konferenssiliigan 1. kierroksen toinen ottelupäivä.

Tiedotamme vastustajasta, otteluajankohdista sekä pääsylipuista heti kun ensimmäisen kierroksen otteluparit ovat pelanneet ottelunsa.