Kuopion Palloseuran 100 v juhlatapahtuman ohjelma

Kuopion Palloseura juhlii satavuotista taivaltaan huomenna 5.5.2023 KuPS – HJK ottelun yhteydessä. Väre Areenan parkkialue muuntautuu juhlatapahtuma-alueeksi, missä kuullaan livemusiikkia sekä nautitaan hyvästä ruoasta ja virvokkeista. Tähän keltamustaan koko kansan tapahtumaan ovat kaikki lämpimästi tervetulleita.


Portit ja lipunmyynti aukeavat kello 15:45. Livemusiikin aloittaa kello 16.15 The Voice of Finland 2023:ssa toiseksi tullut, huikea Eemeli Nissi veljensä Aleksin kanssa. Pääesiintyjänä on kukas muukaan kuin KuPSin oma tyttö, upea Eini. Einin kesä ja yö on jäänyt osaksi Kuopion Palloseuran ottelutapahtumia ja sulattanut kannattajien sydämen. Showtime kello 17.00.

Moninkertainen Freestyle jalkapallon suomen mestari Alexander Wessberg liikuttaa nuoria tapahtuma-alueella. Suomen mestarin pääsee haastamaan tapahtuma-alueella ja palkintoja on luvassa parhaille suoriutujille.


Tapahtuma-alue rakentuu Väre Areenan parkkipaikalle. Viereinen hiekkakenttä toimii parkkipaikkana tapahtuman ajan.

Ottelun avaa juhlallisesti Sakari Kuosmanen Finlandialla 18:10. Jännittävää kamppailu lähtee käyntiin kello 18.15 missä KuPS saa vastaansa HJK:n. HJK on tunnetusti Veikkausliigan kovimpia joukkueita, ja ottelusta ei panoksia puutu. Otteluun lähdettäessä HJK on sarjataulukon kärjessä ja KuPS kolmantena.

Pelin puoliajalla muistamme Kuopion Palloseuran entisiä kapteeneja.

Lisäksi kumppanimme Froneri ja K-Citymarket Päiväranta tarjoavat 5 000 ensimmäiselle Pingviini Puikot. Alko tarjoaa ottelutapahtuman jälkeen pois lähtiessä Välivesiä.

 

Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon verkosta portin ruuhkautumisen välttämiseksi.

Ottelulipulla ja kausikortilla pääset sisään myös tapahtuma-alueelle.

Pääsyliput juhlaotteluun ennakkoon Tiketistä:

https://www.tiketti.fi/kups-hjk-vare-areena-kuopio-lippuja/89372?b=1