Gigantti ja Kuopion Palloseura solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Valtakunnallinen kodinelektroniikkaketju Gigantti ja Kuopion Palloseura ovat solmineet merkittävän paikallisen yhteistyösopimuksen, jolla pyritään löytämään vaikuttavuutta niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Yhteistyön kautta Gigantti tulee näkymään vahvasti Kuopion Palloseuran viestinnässä ja toimii jatkossa myös Kuopion Palloseuran eFutisliigan pääyhteistyökumppanina.

”Olen todella innoissani saadessamme Gigantin kaltaisen jättitoimijan meidän perheeseemme mukaan. Löysimme mielestäni todella hienot yhteistyön rajapinnat hyödynnettäväksi ja uskon sekä toivon, että pystymme rakentamaan molemmille osapuolille hedelmällisen ja pitkäaikaisen yhteistyön kauas tulevaisuuteen. Pyrimme jo tänä kesänä järjestämään yhdessä vuorovaikutuksellista sisältöä myös Gigantin myymälään, siitä tarkemmin tuonnempana,” luonnehtii alkavaa yhteistyötä Kuopion Palloseuran myynti- & markkinointijohtaja Jukka Voutilainen.

Gigantti Kuopion myymäläpäällikkö Janne Vartiainen on samoilla linjoilla: 

”Jukka kiteytti hienosti myös omat ajatukseni Gigantin ja Kuopion palloseuran välisestä yhteistyöstä! Innostuin yhteistyökuvion rakentamisesta heti ensimmäisessä tapaamisessa Jukan kanssa, ja on todella hieno asia että pääsemme nyt paikallisesti mukaan KuPS:n ja jalkapallon maailmaan. KuPS on erittäin tunnettu brändi niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Lisäksi seuran arvot ovat erittäin kunnioitettavia ja lämpimiä tunteita herättäviä. Uskon, että jokainen Kuopion Palloseuran kannattaja pystyy näihin arvoihin samaistumaan. Yhteistyön toteuttaminen tällaisen seuran kanssa, joka painottaa yhteisöllisyyttä, perhettä ja tasa-arvoa oli jotain, johon tahdoin ehdottomasti lähteä mukaan. Gigantti tulee näkymään tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa koskaan KuPS:n otteluissa, ja suunnitelmissa on muitakin, mielestäni aika hienoja juttuja, joita tulemme yhdessä toteuttamaan.”

”Tahdon erikseen vielä onnitella KuPS:ia tuoreesta Suomen Cupin voitosta ja toivottaa onnea sekä menestystä myös alkaneeseen kauteen niin Veikkausliigassa kuin myös Subway Kansallisessa liigassa. BANZAI!” Vartiainen päättää.

Gigantti rantautui Kuopioon vuonna 2003, alkuun liike sijaitsi Prisman pihapiirissä. Kyseisissä tiloissa Gigantti kerkesi toimia noin neljän vuoden ajan, kunnes vuonna 2007 avattiin nykyinen myymälä liiketilaan Volttikadulle. Gigantin toiminta on kasvanut vuosi vuodelta, ja samaan aikaan myös henkilöstömäärä on elänyt kasvun mukana. Tänä päivänä Gigantti työllistää Kuopion liikkeellä hieman yli 50 henkilöä.