Gentjana Rochi lähtee A-maajoukkueeseen

Mestarijoukkueen maalitykki pääsee UEFA Women’s Nations Leaguen karsintaotteluihin

Tuplamestarijoukkue Kuopion Palloseuran maalitykki Gentjana Rochi on saanut jälleen kutsun A-maajoukkuetehtäviin. Rochin kotimaa Pohjois-Makedonia jatkaa lokakuun lopussa otteluitaan uudessa maajoukkuekilpailussa UEFA Women’s Nations League:ssa kohdaten Kosovon kahdesti. Ensimmäinen kohtaaminen pelataan Skopjessa perjantaina 27.10. ja toinen kohtaaminen pelataan Kosovossa tiistaina 31.10.

Hyökkääjä pelasi päättyneellä liigakaudella 20 ottelua keltamustien riveissä tulittaen 13 liigamaalia. Hän jakoi joukkueen tämän kauden maalikuningattaren arvonimen yhdessä Aino Krögerin kanssa, joka ylsi myös 13 liigamaaliin. Rochi on noussut upealla urallaan kolme kertaa koko liigan maalikuningattareksi ja hän sai pelikauden 2021 lopussa arvokkaan huomionosoituksen saadessaan ensimmäisenä haltuunsa uuden Minna Canth-kiertopalkinnon.

Gentjana on pelannut nyt viisi peräkkäistä sarjakautta Kuopion Palloseuran riveissä, liigapelejä KuPS:ssa on kertynyt 103 ja liigamaaleja 89. Huipputehokas maalikanuuna toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Genelecin kummipelaajana. Pelattuja liigapelejä on koossa yhteensä 145 ja liigamaaleja peräti 128.