Gentjana Rochi jatkaa Kuopiossa myös kaudella 2024!

Kuopion Palloseuran tähtihyökkääjä Gentjana Rochi jatkaa Kuopiossa myös kaudella 2024. Subway Kansallisen Liigassa viime vuonna 13 maalia viimeistellyt Rochi on tärkeä palainen myös tulevan kauden joukkuetta.

Subway kansallisen Liigan tulevaan kauteen valmistautuva Kuopion Palloseura sai miellyttäviä uutisia, kun Gentjana Rochin jatko Kuopiossa varmistui. Vuosi sitten tehty sopimus kattoi myös kauden 2024, mutta osapuolilla oli sopimuksessa molemminpuolinen purkumahdollisuus. Osapuolet kuitenkin yhdessä päättivät, ettei kumpikaan käytä tätä optiota. Näin ollen pohjoismakedonialainen maalitykki edustaa KuPSia myös tulevalla kaudella.

Rochi on tehnyt vuosien aikana 128 maalia naisten pääsarjassa, joka oikeuttaa hänelle kaikkien aikojen maalintekijätilastossa sijalle yksi. Viime kaudella tähtihyökkääjä teki Kansallisessa Liigassa 13 maalia sekä Naisten Suomen Cupissa yhdeksän maalia. Näistä yhdeksästä Suomen Cupin täysosumasta peräti neljä nähtiin loppuottelussa HJK:ta vastaan, kun Kuopion Palloseura otti seurahistorian ensimmäisen Naisten Suomen Cupin voiton.


Rochi aloittaa kuudennen sarjakautensa kuopiolaisjoukkueen pelaajavahvuudessa ja on jatkostaan erittäin tyytyväinen.

”Olen ennenkin sanonut, että KuPS tuntuu minun toiselta perheeltä, olenhan ollut täällä jo pitkään. Tykkään ympäristöstä, organisaatiosta ja yleisesti ilmapiiristä, joka täällä on. Olemme viimeisten vuosien aikana oppineet ja tottuneet voittamaan, mutta nälkämme ei ole ohi – haluamme voittaa jälleen tuplamestaruuden. Tietysti toivon ja uskon, että pärjäämme Mestarien liigassa entistä paremmin”, kertoo Rochi.

Gentjanan kummiyrityksenä toimii Kuopion Palloseuran läheinen yhteistyökumppani Genelec.