Elisan perhepäivää vietettiin viime sunnuntaina Väre Areenalla

Kuopion Palloseura ja Elisa järjestivät yhteistyössä Elisan yritysasiakkaille perhepäivän sunnuntaina, kun KuPS kohtasi Veikkausliigan runkosarjan viimeisessä kotiottelussa SJK:n.

Viime viikon sunnuntaina Väre Areenalla riitti ääntä ja yleisöä, kun keltamustat pelasivat Veikkausliigan ottelun yli 4 000-päisen yleisön edessä. Ottelutapahtuman yhteydessä Elisa järjesti yhteistyössä KuPSin kanssa perhepäivän yritysasiakkailleen ja tilaisuus oli ehdottomasti onnistunut.

Perhepäivän aikana lapset pääsivät osallistumaan heti tapahtuman alussa kikkakouluun, joka tapahtui Väre Areenan nurmella, juuri ennen kuin illan joukkueet astuivat kentälle ottamaan alkulämpöjä. Harhautuksia ja kikkoja näyttämässä oli Kuopion Palloseuran oma kasvatti Samuli Miettinen.

Perhepäivän aikana nähtiin erilaisia aktivointeja kuten stadionsuunnistusta, subsoccer-pelejä KuPS kapteeni Henri Toivomäen kanssa, erilaisia arvontoja ja tietysti ruokatarjoilut. Toista kertaa yhteistyössä Elisan kanssa järjestetty tapahtuma oli menestys.

Henri Toivomäki oli Elisan tapahtuma-alueella läpi pelipäivän.

-Elisan kanssa järjestetty perhepäivä on uniikki tapa tarjota yhteistyökumppanille mahdollisuus yhdistää ottelutapahtuma ja verkostoitumistilaisuus samaan pakettiin. Erilaisilla aktivoinneilla saimme aikaan paljon hyvää mieltä ja tietysti ottelun lopputulos viimeisteli täydellisen tapahtuman, kertoo Kuopion Palloseuran myynti- ja markkinointipäällikkö Tero Taipale.

Kuopion Palloseuran pelaajat astuivat kentälle lämmittelemään Elisan paidoissa.

Iso kiitos Elisalle ja kaikille perhepäivään osallistuneille.