Alexander Wessberg juhlatapahtumassa mukana!

Nelinkertainen Freestyle-jalkapallon suomen mestari Alexander Wessberg viihdyttää ja pelailee nuorien kanssa juhlatapahtumassa. Toimintapisteellä pääset haastamaan kaverisi tai Alexanderin ”Panna-häkissä”.

Kuopion Palloseuran 100-vuotis juhlatapahtumassa on aktivointeja nuorille katsojille. Alexander Wessberg näyttää tapahtumassa omalla alueellaan omia Freestyle-jalkapallo taitojaan sekä tietysti pelailee junioreiden kanssa. Oppejakin on tarjolla, sillä Wessberg näyttää sekä opettaa miten pallo ”kesytetään” ja näyttää tekniikkakikkojansa. Vetonaulana tapahtumassa on pannahäkki, jossa pääset haastaman kaverisi tai Alexanderin. Alexander lupaakin, jos hänet pystyy ”längittämään” kentällä niin luvassa on erikoispalkinto.

Tapahtuma-alueelle rakentuu pelialue, jota vetää Alexander Wessberg


Alexander on itse innoissaan Kuopion Palloseuran juhlatapahtumasta ja kokee, että hänen tapahtumapisteellään on tarjolla myös itseluottamusta.

”Pallokosketus ja itseluottamus pallon kanssa paranee hauskasti huomaamattakin, kun kikkailee tapahtumassa. Iälläkään ei ole mitään väliä, kaikki ovat tervetulleita mukaan!”.

Alexander Wessberg löysi Freestyle-jalkapallon lajina 2009, jolloin siitä tuli miehen elämäntapa. Ensimmäisissä kansainvälisissä kisoissa Alexander kävi 2011 ja maailmanrankingissa suomalaismies oli parhaillaan 21. vuonna 2016. Jalkapallo-osaaminen on vienyt Alexanderin kymmeniin eri maihin, ja esiintymiskokemusta on tullut sadoista eri tilaisuuksista.

Lue lisää tapahtumasta: