Kuopion Palloseuran  100 v kansanjuhla!

Kuopion Palloseura juhlii 5.5.2023 kannattajiensa kanssa Väre Areenalle rakentuvassa juhlassa 100-vuotiasta taivaltaan. Luvassa on unohtumaton ilta, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Eemeli Nissi avaa juhlatapahtuman

The Voice of Finland 2023 finaalissa tällä hetkellä kilpaileva Eemeli Nissi esiintyy veljensä Aleksin kanssa Väre Areenan tapahtuma-alueen päälavalla kello 16:15. Kuopiolaistaustaisen laulajakaksikon ääntä on ihasteltu laajasti ohjelmaformaatin aikana.

Eini lämmittää yleisön valmiiksi

Pääesiintyjänä juhlatapahtumassa esiintyy Eini. Einin kesä ja yö on jo perinteinen osa Kuopion Palloseuran ottelutapahtumaa, ja laulu onkin sulanut suoraan kannattajien sydämiin. Einin show alkaa kello 17:00.

Kuopion Palloseuran juhlaottelu HJK:ta vastaan kruunaa kansanjuhlan

Nuoria liikuttaa tapahtuma-alueella Alexander Wessberg

Moninkertainen Freestyle jalkapallon suomen mestari Alexander liikuttaa nuoria ilmatäytettävällä jalkapallokentällä. Tule haastamaan suomen mestari ja kysymään vinkit pallotemppuihin.

Koko kansan juhlassa on myös muutakin

Tapahtuma-alueelle rakentuu myös oma anniskelualue, ruokatori, sekä tapahtumaa ja toimintaa lapsille. Juhlaillassa kuullaan myös ottelun alussa Sakari Kuosmasen esittämänä Finlandia hymni. Satavuotias KuPS kuuluu kaikille, tehdään tästä yhdessä unohtumaton ilta!

Kaikki tämä kuuluu pääsylipun hintaan ja kausikorttilaisten kausikortin hintaan. Liput ovat ostettavissa Tiketistä:

https://www.tiketti.fi/kups-hjk-vare-areena-kuopio-lippuja/89372?b=1