Tehdään Tampereesta keltamusta – yhteiset etko- ja jatkopaikat ovat täällä!

Kuopion Palloseura kohtaa lauantaina 21. syyskuuta Suomen Cupin loppuottelussa FC Interin Tammelan stadionilla. Paikalle on saapumassa jo tässä kohti 1 000 KuPSin kannattajaa, joten tehdään Tampereesta keltamusta myös stadionin ulkopuolella. Olemme valinneet viralliset etko- ja jatkopaikat KuPS-henkisille.

Etkot Beck’sissä!

Ennen Suomen Cupin loppuottelua Bar & Grill Beck’s tarjoaa KuPSin kaulahuiviin tai muuhun fanituotteeseen pukeutuneille ruoka- ja juomatuotteet -15 % alennuksella. Ravintola sijaitsee Tammelan stadionilla osoitteessa Salhojankatu 25 – eikun herkuttelemaan ja juttelemaan tulevasta pelistä muiden KuPS-henkisten kanssa.

Tutustu Beck’sin tarjontaan tai varaa pöytä:

Becksin verkkosivuille tästä.

Cupin jatkot Dam Barissa

Finaalin jälkeen koko KuPSin edustusjoukkue taustoineen suuntaa Satakunnankadulle, jossa sijaitsee Dam Bar Tampere. Joukkue syö paikan päällä ja on kannattajien tavattavissa ennen kuin joukkue aloittaa matkansa kohti Kuopiota.

Dam Bar tarjoaa KuPSin pelipaidalla tai huivilla varustetuille asiakkaille 20 prosentin alennuksen hanatuotteista, viineistä sekä ruuista. Tervetuloa ruokailemaan yhdessä joukkueen kanssa Damiin!

Tutustu DAM:n ruokalistaan ja varaa pyötä:

Damin verkkosivuille tästä.