YKKÖNEN: KuPS Akatemia – VJS 2-2 (2-1)

Roosa Ärväs ja Nanna Savolainen maalinteossa tiukassa VJS-tasapelissä

Ykkösessä pelaava KuPS Akatemia sai tyytyä yhteen pisteeseen lauantain sarjakierroksella. Väre Areenalla pelattu 15:nnen sarjakierroksen kotipeli päättyi pettymyksenmakuiseen 2-2-tasapeliin. Puolustaja Roosa Ärväs (2 min) ja hyökkääjä Nanna Savolainen (16 min) onnistuivat maalinteossa heti ottelun alkupuolella. VJS:n Jenny Pelkonen kavensi 2-1 (24 min) ja nämä maalilukemat kestivät aina ottelun lisäajalle saakka, jolloin VJS:n Salla Laiteenmäki onnistui iskemään pelin tasoihin 2-2 (90+5 min).

Tulossa ollut kotivoitto lipesi lopussa kirvelevällä tavalla. KuPS-valmentaja Ali Al-Musawi ei ollut täysin tyytyväinen keltamustan lauantaiseen peli-ilmeeseen. ”Pettynyt täytyy kyllä olla. Ensimmäinen puoli tuntia oli meille hyvä ja saatiin alkuun kaksi maalia. Sitten peliin rupesi tulemaan helppoja syöttövirheitä. Peli jotenkin lässähti hyvän alun jälkeen. Vaikea sanoa, mistä se johtui. Puolustuspelaaminen oli huonoa ja pallonhallintajaksot jäivät lyhyiksi. Paikkoja meillä kyllä oli kolmanteenkin maaliin”, valmentaja totesi.

VJS:n sitkeä taistelu palkittiin lopulta yhdellä pisteellä. ”VJS oli odotetun vaikea vastus ja he pelasivat odotetulla tavalla. Meidän oma pallollinen pelaaminen oli tänään heikkoa ja perusasioita tehtiin huonosti. Ensimmäisen puolen tunnin hyvä ote piti säilyttää. Alku oli meidän ja me saimme nopeasti kaksi maalia. Tasaväkinen peli tämä oli koko ajan. Tasapeli harmittaa, VJS ei kuitenkaan ole mikään huono joukkue”, Al-Musawi muistutti.

Joukkueiden parhaat pelaajat, Hanvest Oy:n palkinnot: Roosa Ärväs (KuPS), Kaisa Mäki (VJS)

Kotijoukkueen säihkyvin pelaaja: Sini Riekkinen