Wilma Forsblom teki neljä maalia U23-maaottelussa

Kuopion Palloseuran tehohyökkääjä johdatti U23-maajoukkueen murskavoittoon Liechtensteinista

Suomen U23-maajoukkue jatkoi voitokkaita otteitaan tänään Eerikkilässä. Vastustajana ollut Liechtensteinin A-maajoukkue kukistui aamupäivällä pelatussa ottelussa jälleen suurinumeroisesti 10-0 kuten edellisessäkin kohtaamisessa lauantaina. Kuopion Palloseuran hyökkääjä Wilma Forsblom oli tänään sinivalkoisten tehopelaaja peräti neljällä osumallaan.

Forsblom valittiin päivän aloituskokoonpanoon ja hän viimeisteli ensimmäisellä puoliajalla ensin 1-0 (10 min) ja laukoi taukonumeroiksi 5-0 (37 min). Wilma jatkoi maalitehtailuaan heti toisen puoliajan alussa laukomalla 6-0 (52 min) sekä lopussa 10-0 (83 min) pelaten täydet 90 peliminuuttia. Wilma toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kummipelaajana ja pelaa nyt ensimmäistä sarjakauttaan KuPS:ssa.

Kuopion Palloseuran puolustaja Liina Nora valittiin myös tämän päivän aloituskokoonpanoon ja hän pelasi 59 minuuttia erinomaisin ottein. Maalivahti Fanny Söderström ei saanut tällä kertaa peliaikaa. U23-maajoukkue pelasi tänään tämän kalenterivuoden viimeisen maaottelunsa.