WellO2 ja KuPS aloittavat yhteistyön

Suomalainen terveysteknologiayhtiö WellO2 ja Veikkausliigassa pelaava Kuopion palloseura aloittavat yhteistyön pelaajien terveyden ja suorituskyvyn parantamiseksi uuden hengitystietouden kautta. Kumppanuus tarjoaa seuralle pääsyn huipputeknologisiin hengitysharjoituksiin ja älykkäisiin mittauksiin, joiden avulla pelaajien hengitystoimintoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia voidaan optimoida.

Yhteistyö KuPSin ja WellO2:n välillä merkitsee jännittävää jatkumoa tuoda uutta tietoa ja innovaatioita huippu-urheiluun. Huippuluokan teknologiallaan ja tutkimustiedollaan WellO2 on edelläkävijä hengityksen merkityksessä ja hyödyissä huippu-urheilussa, ja yhteistyö KuPSin kanssa mahdollistaa tämän asiantuntemuksen tuomisen jalkapalloilun maailmaan.

WellO2:n kliinisesti testatun hengitysharjoituslaitteen ja juuri julkaistun älykkään MyBreath-mittalaitteen avulla urheilijat voivat vahvistaa hengityselimistön lihaksia, mitata päivittäin hengityksensä kuntoa sekä oppia parempia hengitystapoja, mikä voi johtaa parantuneeseen hapenottokykyyn sekä keuhkokapasiteettiin. Tällöin vahvistuvat myös kokonaisvaltainen fyysinen kestävyys ja suorituskyky. WellO2-laitteessakäytettävä vastusteisten hengitysharjoitusten sekä lämpimän höyryn yhdistelmä on myös suunniteltu auttamaan kokonaisvaltaisen palautumisen nopeutumista sekä helpottamaan hengitysoireita ja -infektioita.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä WellO2:n kanssa, jotta voimme viedä pelaajiemme terveyden ja suorituskyvyn seuraavalle tasolle”, sanoo KuPSin markkinointipäällikkö Tero Taipale”Heidän hengitysteknologiansa ja -tietämyksensä on huippuluokkaa, ja olemme varmoja, että tämä yhteistyö tuo meille molemmille uusia näkökulmia ja hyötyjä toimintaamme”.

WellO2:n markkinointijohtaja Simo Kekäläinen lisää: ”Olemme innoissamme yhteistyöstä KuPSin kanssa tuodaksemme teknologiamme ja asiantuntemuksemme hengityksestä jalkapallon maailmaan. Tämä yhteistyö on osoitus sitoutumisestamme urheilullisen suorituskyvyn ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen hengityksen kautta ja haluamme tuoda tätä jatkossakin huippu-urheilun maailmaan sekä laajempaan tietoon. Lisäksi pohjoissavolaisena yrityksenä meillä on ilo olla tukemassa maakuntamme kärkijoukkuetta!”