Veikkausliigan otteluraportti: FC Honka vei pisteet mukanaan Espooseen

Ottelu oli ennakko-odotusten mukaisesti kahden tasaisen joukkueen kamppailu. Tiukan tasaisen taistelun jälkeen Kuopion Palloseura taipui vieraille FC Hongalle 0–1 (0-0). Voitto oli espoolaisille kauden ensimmäinen.

Katso ottelun ottelukooste tästä:

Ottelun ensimmäistä ja ainoata maalia saatiin odottaa reilut 60 minuuttia. Sitä ennen FC Hongalla oli paikkoja siirtää vieraat johtoon, mutta tolppaa lähemmäksi joukkue ei päässyt. Kuopion Palloseuran vaikeudet murtautua vaarallisiin maalintekopaikkoihin jatkui aikaisemmista otteluista.

Ottelun ainokaisen teki FC Hongan 20-vuotias keskikenttäpelaaja Otso Koskinen. Vaihdosta tullut Koskinen ehti olemaan kentällä vain minuutin, kun pääsi ohjaamaan keskityksen boksin sisältä sisään. Maali oli samalla FC Hongalle koko kauden ensimmäinen.

Maalin jälkeen FC Honka puolusti johtoasemaansa vahvasti eikä keltamustat päässeet luomaan vaarallisia maalipaikkoja.

Päävalmentaja Pasi Tuutti oli mietteliäs lehdistötilaisuudessa

KuPSin päävalmentaja Pasi Tuutti ei lähtenyt selittelemään lehdistötilaisuudessa.

”Ei tässä mitään meriselityksiä ole. Tulostaulu kertoo tässä kilpaurheilussa, kumpi oli parempi joukkue.” kertoo Pasi Tuutti heti alkuun.

Tuutti peräänkuulutti joukkueelta enemmän taistelutahtoa ja paloa olla voittamassa otteluita. Lisäksi Pasi vihjaili lehdistötilaisuudessa, että sunnuntaina saatettaisiin pelikentällä nähdä pelaajia, jotka ovat viime aikoina puuttuneet kokoonpanosta pienten loukkaantumisien takia.

”Sunnuntaille pitäisi olla kaikkien pelaajien pelikunnossa, ellei nyt satu mitään seuraavien kolmen päivän aikana.” vihjailee Tuutti.