Veikkausliigan otteluennakko: Vaasalaiset saapuvat Väre Areenalle

Kuopion Palloseuran Veikkausliigan ottelut jatkuvat huomenna 8. heinäkuuta, kun Vaasan Palloseura saapuu Väre Areenalle. Palloseurojen paremmuuden ratkaiseminen aloitetaan huomenna kello 17:00.

KuPS jatkaa edelleen Veikkausliigan kärkipaikalla. 15 ottelustaan keltamustat ovat voittaneet 10, hävinnyt neljästi ja pelannut kerran tasan. 31 pisteellä Kuopion Palloseura on Veikkausliigan piikkipaikalla. Sarjataulukon muun kolmikon muodostavat HJK ja SJK, joilla molemmilla on 28 pistettä, jokseenkin SJK on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin kärkikaksikko.

Vaasan Palloseuran alkukausi on ollut vaikea. Viime kaudella paluun Veikkausliiga-kentille tehnyt vaasalaisjoukkue on kerännyt 13 ottelustaan yhdeksän pistettä ja on Veikkausliigassa tällä hetkellä viimeisenä. Sarjapisteet eivät kuitenkaan kerro kaikkea, sillä joukkue on pelannut huonoista tuloksista huolimatta hyvää jalkapalloa. Joukkueen heikkoutena on ollut maalinteko, jonka seurauksena pisteet ovat usein jääneet saamatta. Edellisessä ottelussaan vaasalaiset tarjosivat shokkihoitoa FC Interille ottamalla 3-0 kotivoiton.

KuPS ja VPS kohtasivat Veikkausliigassa edellisen kerran Jalkapallopäivänä Vaasan Lemonsoft Stadionilla. Silloin pelin ratkaisu hetki nähtiin 47. peliminuutilla kun Seth Saarinen teki 0-2 johtomaalin, joka samalla jäädytti ottelun tempoa. Ottelun KuPSin ensimmäisestä maalista vastasi Urho Nissilä.

Kuopion Palloseuralla lyhyt valmistautumisaika otteluun
Kuopion Palloseuran valmistautuminen otteluun on ollut lyhyt. Keltamustien edellinen ottelu pelattiin keskiviikkona Ahvenanmaalla, joten joukkueen perjantain valmistavat harjoitukset olivat lähinnä palauttavat treenit.

Keltamustien päävalmentaja Jani Honkavaara lähtee otteluun luottavaisin mielin, mutta samalla tiedostaa Vaasan Palloseuran pelin parantuneen viime kohtaamisesta. Katso honsun mietteet alla olevalta videolta.

Veikkausliigan ottelu Kuopion Palloseura – Vaasan Palloseura Kuopion Väre Areenalla lauantaina 8.7. kello 17:00.  Osta liput otteluun tästä:

https://www.tiketti.fi/kups-vps-vare-areena-kuopio-lippuja/89377?b=1

Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruutu+ palvelusta.

AUTOLLA VÄRE AREENALLE SAAPUVAT HUOMIO!

Entisen kuplahallin hiekkakenttä ei ole käytössä parkkitilana johtuen uuden puiston rakennustöistä. Jos saavut autolla, niin saavuthan ajoissa paikalle, sillä parkkipaikkoja on