Veikkausliigan otteluennakko: KuPS vierailee huomenna Turussa

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkuu huomenna Turussa, kun joukkue kohtaa kolmannen kierroksen ottelussa FC Interin. Peli potkaistaan käyntiin perjantaina 19. huhtikuuta kello 18:00.

Kuopion Palloseura aloitti matkustamisen kohti Turkua tänään heti valmistavien harjoituksien jälkeen. Pitkän bussimatkan jälkeen joukkue pääsee rauhassa rentoutumaan hotelliin ja samalla valmistautumaan henkisesti huomista ottelua varten.

FC Interin ja Kuopion Palloseuran viimeisimmästä kohtaamisesta ei ole kuin muutama viikko, sillä joukkueet kohtasivat Liigacupin loppuottelussa vain viikko ennen Veikkausliigakauden alkua. Silloin 90. peliminuutin jälkeen tulostaululla oli lukemat 2-2, mutta kuopiolaisten pettymykseksi Inter voitti loppuottelun rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Vahvan preseasonin pelannut FC Inter ei ole aloittanut Veikkausliigakauttaan odotuksien mukaisesti. HJK:n suurimmaksi haastajaksi ennakoitu turkulaisseura ei ole onnistunut saamaan pistetilille kahdesta ensimmäisestä ottelusta kuin yhden pisteen ja villeimmät asiantuntijalausunnot ovat jo viitanneet kriisiin. Ensimmäisellä kierroksella turkulaiset hävisivät sarjanousija Gnistanille ja toisella kierroksella lopputuloksena oli tasapeli AC Oulua vastaan. Varsinkin jälkimäisenä mainitun pelin viimeisten minuuttien tapahtumat ovat puhuttaneet paljon.

Kuopion Palloseura aloitti kautensa suorastaan maagisesti, kun kuopiolaiset kaatoivat HJK:n kotiavauksessa lukemin 3-1. Viime viikon laivareissu Ahvenanmaalle ei kuitenkaan ollut yhtä muistorikas, sillä kuopiolaiset joutuivat tyytymään vain yhteen pisteeseen. Tasapeli on yleisesti ottaen kuitenkin hyvä saarelta, mutta joukkueen esitys jätti ilmaan hieman kysymysmerkkejä.

”Meidän pitää saada rennompi ote pelaamiseen”

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Hankavaara odottaa, että huomenna nähdään varmasti viihdyttävä ottelu. Katso Honsun haastattelu:

Veikkausliigan vierasottelu FC Inter – KuPS huomenna 19. huhtikuuta kello 18:00 Veritas Stadionilla. Katso ottelu suorana kotisohvalta Ruutu+ palvelun kautta.