Veikkausliigakauden viimeisen kotiottelun infopaketti

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi lähenee loppuaan ja sunnuntaina pelataan Mestaruussarjan viimeinen kotiottelu. Haaveet mestaruudet elävät, joten tulehan Väre Areenalle kannustamaan KuPS voittoon.

Kuopion Palloseura jatkaa hyväksi todettuja elementtejä tulevassa kotiottelussa ja tässä tärkeimmät pointit.

Etkot

Sunnuntaina 8.10. portit aukeavat kello 15:00 ja samalla etkot pamahtavat käyntiin Paitsio Pubissa. Tuttuun tapaan etkojen ajan on voimassa oma etkohinnasto, johon kuuluu esimerkiksi oluen tarjoushinta 5 €. Huomiothan, että etkoille pääsy vaatii pääsylipun tai voimassa olevan kausikortin.

Etkojen ohjelma:

15:00 Ovet auki

15:05 ”Legendaarinen” KuPS tietovisa

15:20 Henri Toivomäen kiitokset KuPS kannattajille

15:30 Otteluennakko


Toriparkki veloitukseton ottelun ajan

Mölymäen liikennejärjestelyiden ja rajatun parkkialueen takia Kuopion Toriparkki tarjoaa ottelun ajan veloituksettoman pysäköinnin. Toriparkissa ota lippu sisäänajossa normaalisti automaatista klo 14:00 jälkeen ja käytä se maksuautomaatissa ennen poistumista klo 20:00, niin saat pysäköinnin veloituksetta.

Futisbussit kulkevat jälleen!

Positiivisen palautteen myötä jatkamme Futisbussien järjestämistä myös tulevana sunnuntaina.

Futisbussien lähtöajat keskustan Intersport pysäkiltä:

15:00

15:20

15:40

Futisbussilla paluut keskustaan non-stop pelin jälkeen klo 17:55 alkaen


Omalla autolla saapuminen

Väre Areenan ympärillä oleva tietyömaa muuttaa liikennejärjestelyitä, alla olevasta kartasta näet miten pääset stadionille Tasavallankadulta tai Presidentinkadun kautta. Areenalle pääset myös opasteiden avulla, joita olemme sijoitelleet kiertoreiteille.

Nähdään Väre Areenalla sunnuntaina ja nautitaan Veikkausliigan viimeisestä kotiottelusta KuPS – Fc Honka. Varmista paikkasi katsomoon ja etkoille:

https://www.tiketti.fi/kups-fc-honka-vare-areena-kuopio-lippuja/93388?b=1