Kuopion Palloseuran toimisto vahvistuu – Tervetuloa Niklas Pehkonen ja Johanna Wester

Kuopion Palloseuraan astui tänään kaksi tärkeää vahvistusta, tällä kertaa toimiston puolelle, kun rekrytointiprosessin tuloksena saatiin palkattua uusi Mediapäällikkö ja Toimistopäällikkö.

Toimistopäällikön tittelin toimistolla nappaa Johanna Wester, jolla on vahva kokemus tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta. Westerin yksi monista vahvuuksista on loistava organisointi kyky, josta työssä on ehdottomasti hyötyä.

-Odotan innolla tulevaa työnkuvaa, joka tulee varmasti olemaan monipuolinen ja vauhdikas. Uskon, että pystyn yhdistämään kaikki vahvuuteni tässä työssä ja tulen sitä kautta nauttimaan arjesta paljon. Vauhtia ei pidä pelätä, vaan siitä tulee nauttia, naureskelee uusi Toimistopäällikkö Johanna Western.

Johanna Western on innoissaan uusista haasteista Kuopion Palloseura Oy:ssa. KUVA: KuPS

Mediapäällikön rooliin astuu Niklas Pehkonen, joka on ehtinyt keräämään viime vuosina kokemusta urheilumarkkinoinnista kilpapelaamisen puolelta. Viimeisimpänä hän toimi HAVU Gamingin markkinointipäällikkönä, josta hän siirtyy KuPS:n toimistolle.

-Hieno tilaisuus päästä kehittämään KuPS:n sisällöntuotantoa ja sitä kautta uusia haasteita kohti. KuPS:n junioripolun käyneenä tämä on ehdottomasti upea mahdollisuus ja herättää tunteita, kommentoi asiaa Mediapäällikkö Niklas Pehkonen.

Mediapäällikkö Niklas Pehkonen uskoo pystyvänsä kehittämään KuPS:n sisällöntuotantoa. KUVA: KuPS

Kuopion Palloseura Oy:n Toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen pitää rekrytointiprosessia onnistuneena ja uskoo vahvasti uusien työntekijöiden vahvistavan KuPS:n tulevaisuutta.

-Saappaat, jotka molempien on täytettävä ovat isot, mutta minulla on vahva fiilis, että se ei tule tuottamaan ongelmia. Uskon, että näillä askelmerkeillä pystymme kehittämään KuPS:n toimintaa entistä parempaan suuntaan, kommentoi rekrytointiprosessia Jarmo Heiskanen.

Lisätietoja asiaan liittyen:

Jarmo Heiskanen

Toimitusjohtaja

043 2110334

Niklas Pehkonen

Mediapäällikkö

044 0310944