Tervetuloa Kuopioon Aada Nurmi!

KUVA: Kalevi Hämäläinen

Helsingin Palloseuran taitava keskikenttäpelaaja saapuu Kuopion Palloseuraan kauden 2024 kattavalla pelaajasopimuksella, jossa on myös optio kaudesta 2025.

Subway Kansallisen Liigan kolminkertainen mestarijoukkue ja kuluvalla kaudella tuplamestaruutta juhlinut Kuopion Palloseura on tehnyt uuden merkittävän pelaajasopimuksen tulevaa pelikautta 2024 varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Aada Nurmi ovat allekirjoittaneet yksivuotisen sopimuksen, joka kattaa kauden 2024 ja sisältää option kaudesta 2025.

Nurmi siirtyy keltamustaan HPS:n riveistä, jonne hän saapui vuoden 2021 marraskuussa. Viimeisen kahden kauden aikana Aada on pelannut Kansallisessa Liigassa 45 ottelua tehden niissä kahdeksan maalia ja antanut neljä maalisyöttöä. 20-vuotias taituri sai myös ensimmäisen A-maajoukkue kutsunsa heinäkuussa, kun Helmarit kohtasivat maaotteluissa Islannin ja Skotlannin.

Aada Nurmi saapuu Kuopioon odottavaisin tunnelmin.

”Tosi hyvillä fiiliksillä olen tulossa Kuopioon! Kiva päästä näkemään, miten asiat toimivat Suomen parhaassa jengissä ja mittaamaan miten oma taso siellä riittää”, kertoo Nurmi heti alkuun.

Juuri tuplamestaruutta juhlivaan joukkueeseen saapuva Nurmi on asettanut selkeät tavoitteet tulevalle kaudelle.

”Tietysti odotan ensi kaudelta sitä, että joukkueena pystytään uusimaan Suomen mestaruus ja myös menestystä Mestarien liigan peleistä. Kumpikaan ei tule varmasti olemaan helppoa. Omalta kaudelta odotan sitä, että sopeudun joukkueeseen ja sen lisäksi pääsen pelaamaan mahdollisimman paljon”, jatkaa Nurmi.

Tulevan kauden Mestarien liigan ottelut ovat yksi asia, jota Aada odottaa innolla.

”En malta odottaa niitä. Huikeata päästä pelaamaan muiden maiden huippu jengejä vastaan ja myös mittaamaan omaa tasoaan kansainvälisillä kentillä”, kertoo Nurmi.

Tervetuloa Kuopioon Aada Nurmi!