Tervetuloa Kuopion Palloseuraan Robert Castellanos

Robert Castellanos ja Kuopion Palloseura ovat solmineet sopimuksen, joka kattaa kauden 2023 loppuun saakka ja sisältää seuran option kaudesta 2024. Amerikkalainen toppari saapui Kuopioon testipelaajana ja pystyi testijaksolla vakuuttamaan valmennuksen taidoillaan.

24-vuotias Robert Castellanos on pelannut pääasiassa Yhdysvaltojen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla USLC:ssä, jossa otteluita on kertynyt tilille 66 kappaletta. Robert pääsi tekemään kaudella 2021 MSL debyyttinsä Nashvillen paidassa ja onnistui tekemään samassa ottelussa myös maalin.

Castellanos on tärkeä lisäys Kuopion Palloseuran puolustuslinjaan.

-On ensinnäkin hienoa olla osana näin mahtavaa seuraa. Henkilökohtaisesti haluan olla auttamassa joukkuetta saavuttamaan tavoitteet, jotka olemme asettaneet tulevalle kaudelle, kertoo Castellanos tunteitaan sopimuksesta.

Amerikkalainen Robert on ehtinyt olemaan nyt Suomessa reilun viikon, ja ensivaikutelma Kuopiosta on ollut positiivinen.

-Suomessa on ollut kylmempää kuin oletin, mutta kaiken kaikkiaan kaupunki ja sen asukkaat ovat ottaneet minut loistavasti vastaan, kommentoi Robert uutta kotikaupunkiaan.


Kuopion Palloseuran valmennuksen tekemän analyysin pohjalta päätös sopimuksesta oli helppo.

-Laatimamme analyysipohjan kautta keräsimme testijakson aikana infoa pelaajan osaamisesta eri osa-alueilla. Viikon aikana saimme jokaiseen etsimäämme kohtaan vahvistuksen, kertoo päävalmentaja Pasi Tuutti.

-Robertista kertoo jo paljon se, että hän suostui tulemaan testijaksolle Kuopioon. Se, että laittaa kaiken peliin ei ole koskaan huono juttu. Castellanosin vahvuuksia ovat kommunikointi ja suoritusvarmuus. Hän pystyy suoriutumaan korkealla tasolla pelin vaatimuksista ja on valmis antamaan kaikkensa joukkuekavereiden eteen eli erittäin sopiva palanen meidän joukkueeseemme, jatkaa Tuutti kehuen Robertin ominaisuuksia.

Varmista katsomopaikkasi tulevalle kaudelle ja hanki kausikortti tästä!