Tervetuloa kotiin Petteri Pennanen!

Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka kattaa kauden 2024 ja sisältää option kaudesta 2025.

Keskikenttätähti Petteri Pennanen siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin purettuaan aiemmin tänä vuonna pelaajasopimuksensa Hyderabad FC:n kanssa. Pennasen tuore sopimus keltamustissa kattaa kauden 2024 ja sisältää option kaudesta 2025.

Kuopion Palloseuran oma kasvatin paluu Kuopioon on enemmän kuin iloinen uutinen niin valmennukselle kuin myös seuran kannattajille. Pete on pelannut Veikkausliigassa uransa aikana 289 ottelua, joissa maaleja on kertynyt 57 kappaletta ja maalisyöttöjä pistetilille on napsunut 48. Kaiken kaikkiaan Kuopion Palloseurassa Pennanen on pelannut 195 ottelua, joissa täysosumia on tullut 40.

Uransa aikana 33-vuotias KuPS-kasvatti on pelannut useita kertoja myös ulkomailla, joista viimeisin oli puolen vuoden reissu Intiassa. Sitä ennen keskikentän taituri on pelannut Hollannissa, Indonesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa.

Monet muistavat parhaiten Petteri Pennasen kaudelta 2019, jolloin kapteenin nauhaa kantanut Pete viimeisteli kauden aikana kuusi maalia Veikkausliigassa ja antoi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Kauden päätteeksi Pennanen pääsi nostamaan tuhatpäisen yleisön edessä mestaruuspokaalia Turun Veritas Stadionilla.

Katso julkaisuvideo tästä:


Päävalmentaja Jani Honkavaara on Pennasen sopimukseen erittäin tyytyväinen ja kokee, että Pete tuo joukkueeseen juuri sitä, mitä valmennus halusikin.

”Peten saaminen kotiin oli meille erittäin tärkeää, koska hän tuo pelillisen panoksensa lisäksi pukukoppiin johtajuutta, korkean vaatimustason ja voittajan asenteen. Meillä on nuori joukkue, jossa on nyt Peten tulon myötä juuri oikea määrä myös kokemusta. En voisi olla tyytyväisempi”, kertoo Honsu.

Lisäksi Kuopion Palloseuran miesten edustusjoukkueen paikallisuusaste saa päävalmentajan hymyilemään kilpaa auringon kanssa.

”Meillä on Peten myötä joukkueessa 12 omaa kasvattia”, laskee Honkavaara.

Tervetuloa takaisin Kuopioon Petteri Pennanen!

Julkaisemme tänään Petestä tehdyn haastatteluvideon KuPSTVssä kello 17:00!