Tatu Hukkanen U16-maajoukkueeseen

Kuopion Palloseuran nuori sopimuspelaaja Tatu Hukkanen on valittu U16-maajoukkueeseen Kroatiaan, jossa Minihuuhkajat osallistuu UEFA Development -turnaukseen. Suomi pelaa maaottelut Kroatiaa, Ruotsia ja Uruguayta vastaan. Maajoukkueeseen valittiin myös KuPS:n Roopert Tahkola, jolle tuleva maajoukkueturnaus on uran ensimmäinen.

Kuopion Palloseuran Akatemiajoukkueen päävalmentaja Juho Neuvonen on tyytyväinen nuorten pelaajien valinnasta kovaan maajoukkueryhmään ja muistuttaa samalla että kumpikin pelaaja on tehnyt ison määrän töitä valintansa eteen.

”Maajoukkuevalinta on hieno osoitus molempien tekemästä työstä. Tatu murtautui jo viime vuonna maajoukkueen mukaan ja käytti tämän mahdollisuuden hyväkseen. Hukkasella on poikkeuksellisen vahvat puolustajan ominaisuudet”, Neuvonen analysoi nuorta puolustajalupausta.

”Roopertin maajoukkuevalinta on myös todella upea juttu. Nyt hän saa mahdollisuuden mitata maajoukkueen mukana omaa tasoon. Roopert on tehnyt hurjasti töitä kehittymisensä eteen. Tahkolan pelikäsitys ja molempijalkaisuus ovat mielenkiintoisia ominaisuuksia lahjakkaassa pelaajassa”, Akatemian päävalmentaja kertoo.

Neuvonen jakaa kiitosta myös Kuopion Palloseuran talenttivalmentajalle Masi Rekomaalle panoksesta nuorten pelaajien apuna.

”Masin tulo talenttivalmentajaksi on tuonut tärkeän tuen nuorten pelaajien arkeen”, Neuvonen kiittelee Rekomaata.

Suomen ottelut (Suomen aikaa):
Ke 24.4. klo 13.30 Suomi – Ruotsi, Stadium NK Lukavec, Lukavec
Pe 26.4. klo 16.15 Suomi – Uruguay, Stadium NK Samobor, Samobor
Ma 29.4. klo 11.15 Kroatia – Suomi, Stadium NK Lukavec, Lukavec

Lue lisää Palloliiton sivuilta:

https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/u16-pojat-nimetty-kroatian-turnaukseen