Taneli Hämäläinen on valittu Suomen U21-maajoukkueeseen

Kuopion Palloseuran keskuspuolustaja Taneli Hämäläinen (19) on valittu Suomen U21-maajoukkueeseen, joka kokoontuu vuoden ensimmäiseen maajoukkuetapahtumaansa maanantaina 22. maaliskuuta. Pikkuhuuhkajat kohtaavat leirin aikana FC Hakan torstaina 25.3. ja FC KTP:n maanantaina 29.3.

Hämäläinen on mielenkiintoinen nimi, joka on pelannut KuPS:n puolustuksessa isoja minuutteja. Hän on puhtaasti oikeajalkaisena pelaajana hoitanut hyvin tonttinsa vasempana keskuspuolustajana”, joukkueen päävalmentaja Juha Malinen toteaa Palloliiton tiedotteessa.

Kuopion Palloseuran juniorimyllyn kasvatti on kuulunut Simo Valakarin luottopelaajiin koko talvikauden ajan. Suomen Cupin alkulohkossa nuori keskuspuolustaja pelasi kaksi kertaa täyden ottelun ja kerran 45.minuuttia. Lisäksi vastuuta on kertynyt runsaasti myös talven harjoituspeleissä ja Hämäläinen iski samalla ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueen riveissä, kun KuPS kaatoi FF Jaron 5-1 numeroin 6.3. pelatussa ottelussa.

Hämäläinen on nyt ensimmäistä kertaa mukana U21-maajoukkueryhmässä. Aiemmissa ikäluokissa keskuspuolustajalle on kertynyt kolme maaottelua Suomen U17-maajoukkueen riveissä vuonna 2018.