Pyry Lampinen ja KuPS pelaajasopimukseen

”Hyvillä fiiliksillä Kuopioon, en malta odottaa, että treenit alkavat”

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on toteuttanut uuden pelaajahankinnan seuraavaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja hyökkääjä Pyry Lampinen ovat allekirjoittaneet tänään 2 vuoden pelaajasopimuksen, jossa on myös optio kolmannesta vuodesta. FC Lahden kasvatti Lampinen pelasi uransa ensimmäisen Veikkausliigan ottelun vuonna 2019 ja sen jälkeen otteluita sarjassa on kertynyt yhteensä 49. Maaleja Veikkausliigassa nuori lupaus on taituroinut 7 kappaletta.  


Lampinen tuntee jo muutaman pelaajan valmiiksi joukkueesta, joten treeniseuraa varmasti löytyy.

–Itselleni Kuopion Palloseurassa Arttu Heinonen on vanha tuttu FC Lahdesta sekä Tony Miettisen kanssa on pelattu samoissa nuorten maajoukkueissa. Muuten muut ovat ”tuntemattomia” kavereita, mutta varmasti heihin pääsee nopeasti tutustumaan, kommentoi Pyry Lampinen.


Viime kaudella otteluita Veikkausliigassa kertyi 17 ottelun verran, mutta vuosi ei ollut Lampiselle helpoimmasta päästä.

–Viime kausi alkoi todella hyvin, kunnes 7 pelin jälkeen tuli harmittava loukkaantuminen. Varsinkin alkukaudesta oli fiilis, että tästä tulee loistava vuosi, mutta loukkaantuminen vei kaudesta parhaat tehot, harmittelee Lampinen.


Lampinen pääsee tutustumaan valmennusjohtoon ja muihin pelaajiin paremmin jo huomenna, kun joukkue aloittaa yhteisen harjoituskauden.

–Tosi hyvillä fiiliksillä Kuopioon, odotan innolla, että treenit alkavat. Odotukset tuleville vuosille ovat korkealla, fiilistelee Lampinen.