Ponsse ja KuPS jatkavat yhteistyötä

Kuopion Palloseura ja Ponsse ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka merkittävin panostus on kaudella 2021 europeleissä, joissa Ponsse toimii KuPS:n pääyhteistyökumppanina. 

Ponssen ja KuPS:n yhteistyö syventyi kaudella 2020, kun Ponsse toimi niin ikään KuPS:n pääyhteistyökumppanina keltamustan eurotarinassa. Menestyksekäs Euroopan seikkailu oli lähellä todellista huipentumistaan syksyllä, kun KuPS jäi ainoastaan yhden voiton päähän Eurooppa Liigan paikasta. 

”Urheilun tukeminen niin huipputasolla kuin junioritoiminnassakin on tärkeä osa meidän toimintaamme. Yhteinen matka KuPS:n kanssa jatkuu ja olemme tukemassa heidän otteluita europeleissä. Toivotamme keltamustalle savolaisjoukkueelle parasta mahdollista menestystä”, kertoo Jarmo Vidgren, Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja. 

Yhteistyön näkyvin elementti tulee olemaan KuPS:n europeliasuissa, joissa Ponssen logo komistaa pelipaidan rintaa. 

Kuopion Palloseura pelaa neljäntenä peräkkäisenä kesänä europeleissä, kun keltamustan matka alkaa torstaina 8. heinäkuuta Armenian Jerevanissa FC Noahia vastaan. Kotiottelu pelataan Väre Areenalla torstaina 15. heinäkuuta kello 19.00.

Kotiottelun yleinen ennakkolipunmyynti aukeaa keskiviikkona 7. heinäkuuta kello 13.00. Lipun voit ostaa ennakkoon www.tiketti.fi / Kuopion Sokos / Kuopion Prisma.