Pihlajalinna ja Kuopion Palloseura jatkavat vahvaa yhteistyötä

Pihlajalinna ja KuPS jatkavat vahvaa yhteistyötään ja valmistautuvat vauhdilla uuteen kauteen.

Urheilussa menestyminen vaatii kovaa työtä ja taukoamatonta harjoittelua, jolloin terveys on avainasemassa. Haluamme yhteistyömme kautta olla mukana turvaamassa urheilijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vammojen ennaltaehkäisyä. Pihlajalinna tarjoaa huippuluokan palvelut pelaajille sekä heidän perheenjäsenilleen. KuPS:n joukkuelääkärinä toimii fysiatrian erikoislääkäri Janne Pesonen.

Janne Pesonen on tuttu näky Kuopion Palloseuran otteluissa

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että toimiva yhteistyö saa jatkoa. Pihlajalinnan palvelut toimivat loistavasti ja vastaavat huippu-urheilijoiden vaatimuksiin”, toteaa Tero Taipale Kuopion Palloseuran myynti- ja markkkinointipäällikkö.

Pihlajalinna Kuopio Leväsentien asiantuntijat palvelevat sinua ammattitaidollaan

Pihlajalinna Kuopio Leväsentieltä, entisen Pohjola Sairaalan tiloista, löytyvät laajat erikois- ja yleislääkäripalvelut, työterveyshuolto, laboratorio, fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut sekä yksilöllisesti potilaan tarpeisiin suunniteltu kuvantaminen (magneettitutkimus, röntgen, kartiokeilatutkimus, ultraääni ja mammografia) sekä tapaturma- ja yleislääkäripäivystys.

Pihlajalinnassa urheilijaa tukee moniammatillinen tiimi, joka ymmärtää urheilijan lajia. Luomme aina yksilöllisen hoitopolun, jossa asiakas ohjataan heti oikean terveydenhuollon asiantuntijan luo. Näin varmistetaan ammattiurheilijan tai kuntoilijan turvallinen ja oikea-aikainen paluu pelikentille tai harrastuksensa pariin.

Päivystykseemme voi hakeutua äkillisen sairastumisen tai vamman sattuessa
Tarjoamme tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista huolehtien samalla siitä, että asiakas saa oikeanlaista hoitoa, oikeaan aikaan. Pihlajalinna Kuopio Leväsentie tarjoaa asiakkailleen myös kattavat sairaalapalvelut toimenpide- ja leikkausmahdollisuuksineen. Kun potilaan vaiva vaatii leikkaushoitoa, pääsee asiakas nopeasti Pihlajalinnan sairaalaan oman alansa kokeneiden erikoislääkäreiden hoitoon.

Tapaturmapäivystyksessämme ammattilaisemme hoitavat potilaat kuntoon, kun loukkaantuminen tapahtuu tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa – oli kyseessä sitten esim. haava, revähdys tai murtuma.

Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita.

PIHLAJALINNA LEVÄSENTIE
Leväsentie 1
70700 Kuopio

ma–pe klo: 8–20

la–su klo: 11–17


AJANVARAUS 010 312 010 pihlajalinna.fi