”Pieksämäen pommittaja” jatkaa keltamustassa

Hyökkääjä Aino Kröger jatkaa maalijahtiaan Suomen mestarijoukkueen riveissä

”Pieksämäen pommittaja” Aino Kröger jatkaa upeaa pelaajauraansa mestarijoukkue Kuopion Palloseuran riveissä. KuPS ja Kröger ovat allekirjoittaneet uuden yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2022 loppuun saakka. Hyökkääjä on pelannut kolmen KuPS-kautensa aikana yhteensä 58 liigaottelua keltamustan riveissä tehden 31 liigamaalia. Pelattuja liigaotteluita on kaikkiaan 112 ja liigamaaleja yhteensä 47. Kröger muodostaa erittäin tehokkaan kärkikaksikon yhdessä ykköstykki Gentjana Rochin kanssa ja kärkiparin yhteinen maalijahti pääsee näin jatkumaan ensi vuonnakin.

”Aikku” pääsi tänä syksynä juhlimaan Suomen mestaruutta keltamustan riveissä ja jatkaa pelaamista Kuopiossa innokkain mielin sekä kovin tavoittein. ”Oli kunnia olla mestarijoukkueen kapteeni ja Suomen mestaruuden saavuttaminen oli hienoa. Se on minulle ensimmäinen mestaruus ja upea saavutus joukkueelta. Päätös jatkaa Kuopion Palloseurassa oli itselleni aika selkeä”, hyökkääjä toteaa.

Kröger on pieksämäkeläisen Savon Pallon kasvatti. Hän toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Pohjola Sairaalan kummipelaajana ja aloittaa pian jo neljännen sarjakautensa keltamustan riveissä. ”Kuopion Palloseurassa on ammattimainen arki, jossa voin kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Päivittäinen tekeminen on laadukasta ja seurassa toimitaan tavoitteellisesti. Haluan antaa oman panokseni siihen, että me menestymme joukkueena ensi kaudellakin”, Aino sanoo.