Paulo Ricardo jatkaa KuPS:ssa!

Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun KuPS ja brasilialaistoppari Paulo Ricardo ovat kirjoittaneet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen.

Elokuun alussa KuPS:n vahvuuteen liittynyt 27-vuotias keskuspuolustaja on ollut merkittävässä roolissa kuopiolaisten alakerrassa. Ricardo on ollut avauskokoonpanossa kaikissa yhdeksässä Veikkausliigan ottelussa mukaantulonsa jälkeen. 

Syyskuun 18. päivänä 186-senttinen toppari iski myös Veikkausliiga-uransa avausosuman KTP:n verkkoon KuPS:n voittaessa Kotkassa 1-2.

Eteläisessä Brasiliassa sijaitsevasta Santa Catarinan osavaltion Lagunan kaupungista kotoisin oleva Ricardo on aiemmin urallaan pelannut Brasilian pääsarjaa Serie A:ta kasvattajaseurassaan Santosissa, Fluminensessa, sekä Goiásissa. Ennen KuPS:aan tuloaan Ricardo edusti Figueirensea.

Brassitopparilla on myös kokemusta Euroopan kentiltä. Kausien 2016/17 ja 2017/18 aikana hän oli lainalla Sveitsin pääsarjajoukkue FC Sionissa, jossa hän kirjasi tililleen 32 pääsarjaottelua Sveitsin Super Leaguessa.

”Annan kaikkeni, että pääsemme yhdessä juhlimaan mestaruutta”

Vahvana ja kamppailuvoimaisena pelaajana tutuksi tullut Ricardo on erinomainen kiinnitys KuPS:n tulevan kauden joukkueeseen. Sarjakärjessä Veikkausliiga-kauden loppusuoralla kiitävän joukkueen kulmakivenä on ollut tiivis puolustus, eikä brassitopparin jatko ainakaan heikennä KuPS:n osakkeita myöskään jatkossa.

Tarkasti ja monipuolisesti peliä avaava toppari on itse mielissään jatkosopimuksesta.

”Olen todella iloinen uudesta sopimuksesta. Perheeni on myös Kuopiossa ja hekin ovat viihtyneet Kuopiossa loistavasti. Olemme onnellisia, että saamme jatkaa elämäämme Kuopiossa myös ensi kaudella. Valmennus tekee erinomaista työtä ja pidän tavasta, jolla pelaamme. Meillä on hyvä joukkue ja maajoukkuetason pelaajia. Pelaamme monipuolista ja hyökkäävää jalkapalloa, joka tukee myös omia vahvuuksiani. Olemme pelanneet todella hyvän kauden, mutta haluamme olla jatkossa vieläkin parempia”, Ricardo iloitsee.

Loppukauden tavoitteen Paulo Ricardo näkee kristallinkirkkaana:

”KuPS on upea seura ja haluan antaa joukkueelle ja kannattajille kaikkeni, että pääsemme yhdessä juhlimaan mestaruutta”, brassipuolustaja päättää.

KuPS:n seuraava ottelu on edessä lauantaina 16.10.2021, kun keltamusta matkaa Turun Kupittaalle FC Interin vieraaksi kello 17 alkavassa Veikkausliigan ottelussa.