Otteluraportti: KuPS harjoitteli JJK:n solmuun

Kuopion Palloseura jatkoi vahvoja talvikauden otteitaan, kun KuPS-miehistö iski JJK:n kanveesiin harjoitusottelussa maalein 7-0 (4-0).

Keltapaidat marssivat otteluun muodostelmalla 3-4-3. Joukkueen maalia vartioi ensimmäistä kertaa 17-vuotias Elias Puustinen.

KuPS:n ottelun alku oli hieman varovainen, mutta joukkue otti nopeasti pelin täysin kontrolliinsa. Reilun 20 minuutin pelin jälkeen Otto Ruoppi riisti pallon JJK-puolustukselta ja täräytti pallon tolppaan. Tolpasta kentälle kimmonnut pallo pomppasi vieraiden topparista maaliin ja KuPS siirtyi johtoon.

Avausjakson viimeinen reilu viisiminuuttinen oli vieraille murheellinen. Ensin Gabriel Bispo laukoi JJK-puolustuksen pallohassin päätteeksi 2-0:aan ja vain pari minuuttia myöhemmin Henry Uzochukwu päätti vasemmalta pelatun hyökkäyksen maaliin. Juuri ennen taukoa KuPS:n prässi toi jälleen pallonriiston ja Janis Ikaunieks iski irtopallosta taukonumerot 4-0.

Toisella jaksolla KuPS kontrolloi yhä selvemmin ottelutapahtumia. Puoliaikaa oli pelattu reilu kuusi minuuttia ja prässipelin kautta pallo riistettiin jälleen. Lopulta Fabio Schneider latasi pallon puolustajan jalan kautta ylänurkkaan.

6-0 osuma oli komea osoitus keltapaitojen wingbackien hyökkäysvelvoitteista. Oikealta noussut Uzochukwu tarjoili maalin eteen ja vasen laitapakki Daniel Carrillo ohjasi pallon liki maaliviivalta JJK-maalin kattoon.

Loppunumerot 7-0 viimeisteli jälleen Uzochukwun esityöstä Janis Ikaunieks noin 10 minuuttia ennen täyttä aikaa.

KuPS:n kokoonpano JJK-ottelussa:

Elias Puustinen, Samuli Miettinen, Paulo Ricardo, Tony Miettinen, Daniel Carrillo, Henry Uzochukwu, Clinton Antwi (Felipe Aspegren), Gabriel Bispo, Otto Ruoppi (Tuomas Pippola), Janis Ikaunieks, Fabio Schneider (Tim Väyrynen)