Otteluinfo: KuPS-HJK

Veikkausliiga-kauden päätöskierroksen otteluun KuPS-HJK odotetaan Kuopion Väre Areenalle poikkeuksellisen suurta yleisömäärää. Suuren yleisömäärän vuoksi stadionilla on tehty myös poikkeusjärjestelyjä.

Stadionin portit avataan poikkeuksellisesti jo kello 15.00, eli kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Toivomme katsojia saapumaan paikalle hyvissä ajoin, mitä aiemmin paikalle saavut – sitä todennäköisemmin vältyt pahimmilta ruuhkilta. Arviomme mukaan pahin ruuhka stadionille tultaessa osuu kello 16.30-17.00 väliselle ajalle, jolloin sisäänpääsyä joutuu odottamaan pisimmän aikaa.

Suosittelemme myös saapumaan otteluun kävellen, pyöräillen tai julkista liikennettä käyttäen. Stadionin läheisyydessä on vain rajallisesti parkkipaikkoja, joten mikäli sinulla on mahdollisuus tulla otteluun ilman omaa autoa, kannustamme tekemään niin.

Stadionille saapuessasi tarkasta oma sisäänkäyntiporttisi. Pääkatsomon sisäänkäynti tapahtuu pääportista ja aurinkokatsomon puolelle sisäänkäynti tapahtuu vanhan ammattikoulun puoleisesta sisääntuloportista. Avaamme poikkeuksellisesti uuden sisääntuloportin Kaartokadun ja Kumpukadun kulmaan, joka palvelee vieraskannattajia ja tulostaulun päädyn seisomakatsomon katsojia.

Stadionin kaikissa myyntipisteissä maksuvälineenä käy myös pankkikortti, jota suosimme käyttämään.

Stadionalueelle on järjestetty uusia myyntipisteitä ja alueelle on tuotu myös bajamajoja. Katso palvelukartta artikkelin lopusta.

Seisomapaikkalippuja on edelleen myynnissä. Liput saat ostettua painamalla tästä. Lippuja myydään myös Kuopion Sokoksella ja Prismalla!

Tehdään sunnuntaina yhdessä upea ja unohtumaton ottelutapahtuma, joka muistetaan Kuopiossa vielä vuosikymmeniä eteenpäin!