Otteluinfo: KuPS-FC Noah Jerevan

Kuopion Palloseura kohtaa armenialaisen FC Noah Jerevanin UEFA:n Konferenssiliigan 1. karsintakierroksen toisessa osaottelussa torstaina 15.7.2021 kello 19 alkavassa ottelussa. Ottelu pelataan Kuopion Väre Areenalla ilman yleisörajoituksia, mutta katsojilta vaaditaan kasvomaskien käyttöä.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi velvoitamme jokaisen ottelua seuraamaan saapuvan katsojan käyttämään kasvomaskia stadionalueella. Maskipakko on Euroopan Jalkapalloliitto UEFA:lta tullut määräys. Kasvomaskeja jaetaan myös stadionin portilla, mutta oman maskin käyttö on suotavaa.

Sisäänkäynti Väre Areenalle tapahtuu stadionin pääportista. Väre Areenan portit aukeavat puolitoista tuntia ennen ottelun alkua kello 17.30. Portilla myydään myös pääsylippuja illan otteluun, mikäli liput eivät ole menneet loppuun ennakkomyynnissä.

Ravintola Paitsio avaa ovensa kello 17.30. Katsomoanniskelu on mahdollista stadionin H-lohkossa.

Muistathan, etteivät kausikortit oikeuta sisäänpääsyyn otteluun, vaan jokaisen katsojan on ostettava pääsylippu otteluun.

Katsojien toivotaan myös ylläpitävän hyvää henkilökohtaista hygieniaa ja noudattavan turvavälejä liikkuessaan stadionilla.

Mikäli et ole ostanut vielä lippuasi ennakkoon, voit tehdä sen:

https://www.tiketti.fi/kups-fc-noah-vare-areena-kuopio-lippuja/75874?b=1