Otteluinfo: KuPS-FC Inter

Kauan odotettu Veikkausliiga-kausi alkaa tänään, kun Kuopion Palloseura isännöi Kuopion Väre Areenalla FC Interiä. Savoa kurittava takatalvi asettaa kuitenkin joitain toimenpiteitä.

KuPS:n ja FC Interin ottelu alkaa kello 17. Stadionin portit ja Ravintola Paitsio avataan kello 16. Otteluun voi ostaa ennakoliput Kuopiossa Prismalta ja Sokokselta, mutta myös stadionin lipunmyyntipisteillä on lipunmyynti.

Osa katsomoalueista on edelleen lumen peitossa. Pääkatsomon A-lohkossa, sekä H-lohkossa on vielä lunta. Mikäli olet ostanut lipun lumen peittämälle paikalle, voit vapaasti valita vapaan istumapaikan itsellesi katsomossa. Lunta on myös kaupungin puoleisessa päätykatsomossa.

Stadionin kulkureitit on saatu puhdistettua, mutta stadionalueella ja katsomoissa saattaa edelleen olla liukasta. Toivomme katsojien noudattavan varovaisuutta ja tarkkaavaisuutta stadionilla liikkuessaan.

Huomioitavaa on myös, että parkkitilaa on tavallista vähemmän. Parkkialueella on suuria lumikasoja. Toivommekin katsojien käyttävän mahdollisimman paljon julkista liikennettä otteluun tullessaan.

Olemme myös ottaneet askeleen kohti paperitonta tulevaisuutta. Tästä syystä olemme myös luopuneet paperisista käsiohjelmista. Voit napata sähköisen käsiohjelman esimerkiksi mobiililaitteellesi tästä!