Otteluinfo: Kauden avausottelu KuPS – HJK la 6.4. kello 19:00

Väre Areenan ympäristössä käynnissä oleva remontti aiheuttaa pieniä muutoksia ottelutapahtumaan saapumiseen – lue kaikki mitä katsojan tulee tietää!

Liput

Pääsyliput ja kausikortit otteluun ovat myynnissä tuttuun tapaan osoitteessa tiketti.fi. Pääsylippujen hinnoittelu on muuttunut kaudelle 2024 ja sen myötä saat liput ennakkoon 5 € halvemmalla kuin portilta ostaessasi. Suosittelemme, että ostat liput ennakkoon, jolloin sinun ei tarvitse jonotella portilla.

Saapuminen

Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Kotiyleisön sisäänkäynti tapahtuu pääportilta, silloinkin, jos sinulla on liput aurinkokatsomoon. Aurinkokatsomon sisäänkäynti on käytössä vain vieraskannattajille. Liput skannataan porteilla. Portit aukeavat kello 17:30.

Parkkipaikat

Väre Areenan ympäristössä olevan remontin vuoksi areenalla ei ole kuin muutamia parkkipaikkoja käytössä. Suosittelemme saapumista julkisella liikenteellä tai kävellen, sillä sopivan parkkipaikan löytäminen areenan ympäristöstä voi olla haastavaa.

Etkot jatkuvat Paitsio Pubissa

Viime kaudella alkaneet etkot saavat jatkoa ja tapahtuma polkaistaan käyntiin kello 18:00. Ohjelmassa on tuttuun tapaan: asiantuntijavieras KuPSin edustusjoukkueesta sekä tietovisa, jossa käsitellään KuPSin historiaan liittyviä kysymyksiä. Etkojen aikana käytössä on alennettu etkohinnasto, ja etkothan jatkuvat aina kello 18:45 asti.

Stadionalueella voi olla liukasta

Huomiothan, että Väre Areenan alueella on paikoittain vielä lunta ja kelin mukaan myös pääkatsomossa voi olla liukkaita paikkoja. Noudathan varovaisuutta liikkuessasi ottelutapahtuman aikana.

Toivotamme kaikki katsojat tervetulleeksi kannustamaan KuPS voittoon lauantaina! Pääsylippuja on mennyt hyvin ja tiedossa on hyvä tunnelmainen ottelu, BANZAI!